Καταγγελία για το club του Κανάκη - OlaDeka

Καταγγελία για το club του Κανάκη

Εχθες ξεκινησα με την παρεα μου για Χαλκιδικη,για να περασουμε 2 μερες απο τις διακοπες μας σ αυτην την ομορφη περιοχη της χωρας μας.Αφου ταξιδεψαμε για 2,5 ωρες,με ταλαπωρια φυσικα απο τους ελληνικους μας δρομους,φτασαμε επιτελους στην Καλλιθεα!
Εφοσον την γυρισαμε,φαγαμε στα εστιατορια της,ηπιαμε στα μπαρακια της,αφησαμε με λιγα λογια τα δουλεμενα λεφτα μας,εκει κατα τις 5:30 μαθαινω απο εναν ντοπιο για ενα club το οποιο ανηκει στον γνωστο σε ολους μας Αντωνη Κανακη. Ωραια,σκεφτηκα,παμε να ολοκληρωσουμε την βραδια μας με τον καλυτερο τροπο! Ομως οι μπραβοι του κυριου Κανακη ειχαν διαφορετικοι γνωμη… Με ρωτησαν 5:30 το πρωι εαν ειχα κανει κρατηση!!! Τους απανταω,τι κρατηση ρε παιδια,250 χιλιομετρα καναμε για να ρθουμε,δεν ειμαστε απο δω που να ξερουμε για κρατησεις!!και δη,5:30 το χαραμα!! Και ενω μου μιλαει ερχεται ενας μικρος και του λεει ‘’2 ατομα ειμαστε να περασουμε?’’Και τους αφηνει μπροστα στα ματια μας!(εμεις ημασταν 3!!!).
Ευχαριστουμε πολυ παιδια τους λεω,για την πολυ σοβαρη αντιμετωπιση και εξυπηρετηση προς τον κοσμο που ερχεται να περασει ενα σαββατοκυριακο και να σας δωσει τα λεφτα του.
Να σημειωσω πως πολλες παρεες τους καταλαβαν και αρχισαν να τους παιρνουν στο ψιλο!
Τοσα χρονια δουλευω στην νυχτα κυριε Κανακη,τετοιο περιστατικο δεν συναντησα…
Η συμπεριφορα των μπραβων σας και τα βλεμματα που μας εριχναν (λες και ηταν ασφαλιτες και ο κοσμος ηταν ναρκομανεις που μολις ειχαν συλλαβει) ηταν απαραδεκτη!
Να μας πειτε ως δημοσιο προσωπο που ειστε,εντελει ποια ειναι η ιδιοτητα σας? Γιατι εμεις αυτους δεν τους λεμε διασκεδαστες η τηλεπαρουσιαστες…καπως αλλιως τους λεμε…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria