Η Μαντόνα και το νέο clip της Lady Gaga - OlaDeka

Η Μαντόνα και το νέο clip της Lady Gaga

Δεν «ιδρώνει» η Lady Gaga από τις κακές γλώσσες που λένε ότι αντιγράφει τη βασίλισσα της ποπ, Madonna, όσο δεν παίρνει, τόσο στο στιλ όσο και στις μουσικές της φόρμες.

Με το νέο της video, η 25χρονη σταρ πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα: εν έτει 2011, κυκλοφορεί το «απόλυτο» clip-φόρο τιμής στα ’80s. Πρόκειται για το τραγούδι «Edge of Glory».

Η Gaga είναι τόσο προκλητική ή ακόμα και άσεμνη, όσο χρειάζεται για να αναπολήσουν οι μεγαλύτεροι τις σαγηνευτικές χορευτικές κινήσεις της Madonna.

Στο video η Gaga έχει «ξεπατικώσει» το στιλ της Madonna, με το κοντό ξανθό καρέ, τα δερμάτινα ρούχα και το καπέλο, από την ταινία του 1987 «Who’s That Girl». Εκεί η Madonna ενσάρκωνε το χαρακτήρα της Nikki Finn.

Επίσης, η Gaga έχει χρησιμοποιήσει ιδέες και από άλλη μια μεγάλη ποπ κινηματογραφική ταινία της συγκεκριμένης δεκαετίας: το «Flash Dance».

Φυσικά από το clip της Gaga δεν λείπει η διάσημη σκηνή με την καρέκλα, όπου στην ταινία η πρωταγωνίστρια Jennifer Beal χορεύει αισθησιακά μέσα στα νερά, καθώς εργάζεται σε strip show.

Τελικά, η Lady θα μείνει Lady εάν η έμπνευσή της δεν ξεπεράσει τη βασίλισσα Madonna.

Δείτε το βίντεο:
>

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria