Την ώρα που η εξεταστική της βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη, η Siemens χορηγούσε το συνέδριο Παπανδρέου!

Αρχική » Διάφορα » Την ώρα που η εξεταστική της βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη, η Siemens χορηγούσε το συνέδριο Παπανδρέου!

Καταλάβατε γιατί περισσεύει το θράσος των νεοναζί της Γερμανίας; Που απειλουν κι’ όλας με μηνύσεις το Ελληνικό δημόσιο;

Πως είναι δυνατόν ο αδερφός του Πρωθυπουργού να δέχεται χορηγίες σε συνέδρια που διοργανώνει ή συμμετέχει από την εταιρεία τη ίδια στιγμή που στη βουλή διαδραματιζόταν η
κυριότερη κοινοβουλευτική δραστηριοτητα στη μεταπολίτευση;

Πως είναι δυνατόν ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης να συμμετέχει σε συνέδρια υπό το άγρυπνο βλέμμα του νέου διοικητή της εταιρείας που διέφθειρε το πολιτικό σύστημα και διέλυση την Ελληνική οικομία;

Το θέμα είχε αποκαλύψει πρώτη η Ελευθεροτυπία, δεν άνοιξε όμως μύτη και πέρασε στα ψιλά.

Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις όμως που αφορούν τις δραστηριότητες του αδελφού του πρωθυπουργού, η έρευνα κατέληξε σε περίεργες διασυνδέσεις κερδοσκοπικών funds με μυστήρια επιρροή στις πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης. Ήδη έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα μετά από επερωτήσεις στην βουλή.

Το απίστευτο θράσος της Γερμανικής εταιρείας όμως να απειλεί με μηνύσεις, μας κάνει να μελετήσουμε όλα τα ενδεχόμενα που οδηγούν την Ελληνική πολιτεία σε αυτή την περίεργη σιωπή. Και βέβαια θα επανέλθουμε.

Φωτό: Ο Ανδρίκος Παπανδρέου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπό το άγρυπνο βλέμμα του μεγάλου αφεντικού της Siemens. (antinews.gr)

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια