Φυγαδεύτηκε" βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έπειτα από εισβολή αγανακτισμένων σε τηλεοπτική συνέντευξη! Δείτε φωτο - OlaDeka

Φυγαδεύτηκε” βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έπειτα από εισβολή αγανακτισμένων σε τηλεοπτική συνέντευξη! Δείτε φωτο

Ομάδα Αγανακτισμένων από τα Τρίκαλα, εισέβαλε σήμερα αργά το μεσημέρι σε στούντιο τοπικού τηλεοπτικού καναλιού φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της βουλευτού…

Τον τελευταίο καιρό αυξάνονται διαρκώς τα κρούσματα προπηλακισμών των ελλήνων βουλευτών από τους αγανακτισμένους πολίτες, που η οργή τους από τα σκληρά μέτρα ξεχειλίζει κάθε μέρα και περισσότερα. Παρά τις ανακοινώσεις καταδίκης όλων των κομμάτων για τέτοιου είδους φαινόμενα, οι πολίτες δείχνουν ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και όλοι οι βουλευτές κυριολεκτικά δεν τολμούν πλέον να εμφανιστούν δημόσια.

Μόλις σήμερα, εισβολείς μπήκαν στο στούντιο και διέκοψαν την εκπομπή, τη χρονική στιγμή που παραχωρούσε συνέντευξη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σούλα Μερεντίτη.

Οι Αγανακτισμένοι με συνθήματα “ψωμί – παιδεία – ελευθερία, η χούντα δεν σταμάτησε το `73”, “Αλήτες ρουφιάνοι πολιτικοί”, και με τις ιαχές αποδοκιμασίας όπως “κλέφτες κλέφτες” και προτροπής να πάρει το ελικόπτερο και να φύγει από δω, κατάφεραν να διώξουν την βουλευτή από τον σταθμό.

H κα Μερεντίτη φυγαδεύτηκε με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης, ενώ ένας από τους εισβολείς διάβασε κείμενο με τις θέσεις της ομάδας.

Δείτε φωτογραφίες από το trikalanews:

Νωρίτερα από αυτό το περιστατικό στο στόχαστρο αγανακτισμένων εργαζομένων της ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ αποπειράθηκαν να προπηλακίσουν τον υφυπουργό Εργασίας, Γιάννη Κουτσούκο και υπήρξε ένταση, όταν παρενέβη η αστυνομία.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria