Θα γίνουν κατασχέσεις ταξί που παρακωλύουν την κυκλοφορία - OlaDeka

Θα γίνουν κατασχέσεις ταξί που παρακωλύουν την κυκλοφορία

 Εντολή να προχωρούν σε κατασχέσεις οχημάτων ταξί στις περιπτώσεις, που οι οδηγοί δεν συμμορφώνονται, έχουν οι εισαγγελείς, που θα μελετούν τις δικογραφίες, οι οποίες σχηματίζονται για παρακώλυση συγκοινωνιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος οδηγών ταξί, τα οχήματα των οποίων έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στην
Αθήνα.
Εντωμεταξύ, Πολιτικά χαρακτηριστικά προσδίδει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στη μορφή των κινητοποιήσεων, που επέλεξαν οι ιδιοκτήτες Ταξί, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι η 48ωρη απεργία, που πραγματοποιούν, «είναι απαράδεκτη» και «στερείται κάθε ουσιαστικής αιτιολογίας».

Σύμφωνα με το υπουργείο, ο διάλογος για τους κανόνες απελευθέρωσης του επαγγέλματος, που κατά με τον ν. 3919 έχει συντελεστεί από τη 2α Ιουλίου, έχει ήδη ξεκινήσει με την προ δεκαημέρου επίσημη συνάντησή τους με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου διαλόγου, όπως αναφέρει το υπουργείο, οι προτάσεις των ιδιοκτητών ταξί εστάλησαν μόλις την περασμένη βδομάδα και οι ίδιοι χωρίς καν να περιμένουν την απάντηση του υπουργείου προχώρησαν στη 48ωρη απεργία τους, «προφανώς μετά την πολιτική ενθάρρυνση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Α. Σαμαρά».

«Οι μορφές κινητοποιήσεων, που επέλεξαν οι ιδιοκτήτες των ταξί, είναι όχι μόνο από κάθε άποψη απαράδεκτες, αλλά και δεν πρόκειται να φέρουν κανένα αποτέλεσμα», τονίζει το υπουργείο και προσθέτει ότι «σε κάθε περίπτωση, η απελευθέρωση του επαγγέλματος με κανόνες θα προχωρήσει κανονικά, ο διάλογος θα εξελιχθεί όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το υπουργείο από την πρώτη στιγμή».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria