Α.Σαμαράς: Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε - OlaDeka

Α.Σαμαράς: Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε

Η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει, τονίζει ο κ. Αντώνης Σαμαράς, ζητώντας εκ νέου εκλογές.

Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως η κυβέρνηση δεν πατά γερά στα πόδια της, κάτι, που όπως αναφέρει, γεννά αστάθεια.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στο στελεχιακό δυναμικό του κόμματός του, κάνει λόγο για δοκιμασμένα αλλά και νέα πρόσωπα ενώ προαναγγέλλει εκπλήξεις.

Ο κ. Σαμαράς μιλά για βρώμικη προπαγάνδα εναντίον της ΝΔ καθώς όπως λέει όταν «ψηφίζουμε κάποιο σωστό μέτρο διαδίδουν ότι είμαστε ίδιοι, και όταν εναντιωνόμαστε σε λάθη και αδικίες, τότε διαδίδουν ότι κλείνουμε το μάτι σε όσους αντιδρούν.»

Όσον αφορά στην πρόσφατη συμφωνία των Βρυξελλών, τη χαρακτηρίζει βραχύβια ανακούφιση, υποστηρίζοντας πως δεν αποτελεί ούτε λύση, ούτε διέξοδο στα προβλήματα της χώρας.

Ο κ. Σαμαράς, αν και αναγνωρίζει τη θετική επίδραση της ρύθμισης στο χρέος, εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τη «ρετσινιά της επιλεκτικής χρεοκοπίας για ένα πολύ μικρό κούρεμα.»

Στέκεται, επίσης, στο ενδεχόμενο να επιμείνουν οι αγορές στη θέση τους ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και να αρχίσουν να προεξοφλούν νέα αναδιάρθρωση.

Σχετικά με το θέμα των ταξί, επαναλαμβάνει τη θέση του κόμματός του υπέρ της απελευθέρωσης του επαγγέλματος με κριτήρια, συμπεριλαμβανομένου και του πληθυσμιακού.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria