Μετά τον Καραμανλή και τον Αθανασιάδη κι άλλος απειλούμενος-Χρήστος Παπουτσής:μακριά τα χέρια από τη γυναίκα μου και το παιδί μου».Γιατί ρε Καραγκιόζη τα παιδιά των άλλων που έδινες εντολές να τους σπάζουν το κεφάλι και να τα πνίγουν στα χημικά είναι κατώτερα?

Αρχική » Διάφορα » Μετά τον Καραμανλή και τον Αθανασιάδη κι άλλος απειλούμενος-Χρήστος Παπουτσής:μακριά τα χέρια από τη γυναίκα μου και το παιδί μου».Γιατί ρε Καραγκιόζη τα παιδιά των άλλων που έδινες εντολές να τους σπάζουν το κεφάλι και να τα πνίγουν στα χημικά είναι κατώτερα?

Επίθεση κατά της οικογένειας κατήγγειλε στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Χρήστος Παπουτσής. Μιλώντας στην Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της
Βουλής είπε: «προειδοποιών όλους εκείνους τους ανήθικους: μακριά τα χέρια από τη γυναίκα μου και το παιδί μου». Αναφερόμενος…
γενικότερα στις επιθέσεις που δέχονται τις τελευταίες ημέρες πολιτικά πρόσωπα, ο υπουργός δήλωσε ότι δεν εντυπωσιάστηκε ούτε αποδέχτηκε ποτέ την ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία κανενός και δήλωσε «αισθάνομαι ότι είμαι κατήγορος και όχι κατηγορούμενος, εναντίον εκείνων που προκαλούν τη βία. Είμαι ενάντια σε αυτή από όπου και αν προέρχεται και η βία γεννά βία. Εκείνοι που θεωρούν ότι υπάρχει προοδευτική βία τους λέω ότι απλά ενισχύουν τη βία των κατασταλτικών μηχανισμών. Αίσθηση πάντως προκάλεσε η αποστροφή του κ. Παπουτσή που αναρωτήθηκε «έχουν σκεφτεί τι θα γίνει αν εμείς ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους μας να επιβεβαιώσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μας;». Τέλος κάλεσε τα κόμματα να απαντήσουν αν υιοθετούν τις πρακτικές του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολάτου, ο ίδιος διατείνεται ότι οργανώνει τις επιδρομές στα σπίτια των πολιτικών. Σε καταδίκη των επιθέσεων προχώρησε και ο Γιάννης Τραγάκης από τη ΝΔ εκφράζοντας παράλληλα τη συμπάθειά του προς την οικογένεια του κ. Παπουτσή ενώ σημείωσε ότι ο πολιτικός κόσμος της χώρας θα πρέπει να πάρει θέση, γιατί είναι πρωτοφανές φαινόμενο και υπάρχει κίνδυνος να πάρει απειλητικές διαστάσεις. Γ.Πεταλωτής: Χρειαζόταν εισαγγελική παρέμβαση Τη θέση ότι χρειαζόταν εισαγγελική παρέμβαση για τις αφίσες που στοχοποιούσαν και χαρακτήριζαν «νενέκους» τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που υπερψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο, εξέφρασε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. «Σύμφωνα με το νόμο ο εισαγγελέας όταν πέφτει στην αντίληψή του αξιόποινη πράξη που δεν απαιτείται έγκληση από το θιγόμενο, βεβαίως και υποχρεούται να παρεμβαίνει», επεσήμανε ο κ. Πεταλωτής, ο οποίος αναφερόμενος σε αφίσα που κυκλοφόρησε με φωτογραφίες βουλευτών και τη φράση «αυτοί ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο, είναι οι νενέκοι του καθεστώτος», πρόσθεσε: «Εκεί και αν χρειαζόταν εισαγγελική παρέμβαση». Διαχώρισε, όμως, τον Μίκη Θεοδωράκη λέγοντας ότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της χώρας και συμπλήρωσε: «Είμαι σίγουρος ότι ούτε τις αφίσες που κυκλοφορούν γνώριζε και γνωρίζει ο Μίκης Θεοδωράκης, ούτε την αθλιότητα την οποία κυκλοφορούν κάποιοι, οι οποίοι καλύπτονται πίσω από την επωνυμία ‘Σπίθα’». Επέκρινε εκ νέου τον κ. Τσίπρα για την στάση του λέγοντας: «Δυστυχώς ένα μέρος της κοινοβουλευτικής αριστεράς, ο ΣΥΡΙΖΑ εν προκειμένω, με τον κ. Τσίπρα, έχει αποδείξει ότι δεν είναι ούτε κοινοβουλευτική, ούτε καν εξωκοινοβουλευτική αριστερά. » Είναι ένα μόρφωμα πλέον, ούτε ριζοσπαστική, ούτε δημοκρατική, ούτε καν αριστερά είναι. Ο κ. Τσίπρας -και είναι κεντρική επιλογή- ξεκίνησε και σέρνει έναν πολιτικό λόγο που είναι αντιδραστικός, συκοφαντικός και πολλές φορές είναι ο λόγος του που πυροδοτεί και τις αθλιότητες εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.»

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια