Πετάει... φωτιές ο Άρης - OlaDeka

Πετάει… φωτιές ο Άρης

Οι κίτρινοι σε ακόμη ένα φιλικό ματς έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία στην επίθεση. Επικράτησαν με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας πολύ καλή απόδοση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Σάκης Τσιώλης έχει βάλει ήδη το χεράκι του τουλάχιστον στη φιλοσοφία της ομάδας. Αυτό που έδειξε από πέρυσι, δηλαδή την επιθετική διάθεση, συνεχίζει να τη δείχνει και στα φιλικά προετοιμασίας.

Στο φιλικό κόντρα στα Γιάννινα οι κίτρινοι ξεκίνησαν νωθρά αλλά όσο πέρναγε η ώρα ανέβαζαν την απόδοση τους. Ο Σακάτα στο 41′ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, η οποία στο δεύτερο μέρος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της.

Ο Σολτάνι με την πρώτη του επαφή με την μπάλα, διπλασίασε στο 49 τα τέρματα του Άρη. Ο ΠΑΣ ξαναμπήκε στο ματς με το πέναλτι του Κουέβας στο 65′ αλλά 4 λεπτά αργότερα ο Τοπούζης έγραψε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Νέτο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο κυρίως μέρος έδειξε να έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα και αυτό σίγουρα προβλημάτισε τον Στεφάν Ντεμόλ.

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Κασναφέρης, Παπαζαχαρίας, Στράνο, Λαζαρίδης, Οικονομόπουλος, Καντίδης, Τόχα, Πορτίγια, Σακάτα, Τσέζαρεκ (32΄Βαγκέλι)

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Φέγκρους, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Λίλα, Κειτά, Πατσατζόγλου, Κυριάκος, Ντε Βισέντι, Μπεσέρα,Τζάνης

Η σύνθεση του δευτέρου μέρους για τον ΠΑΣ: Ταμπάσης, Μαργαρίτης, Τζημόπουλος, Χουτ, Μιχαήλ, Γεωργίου, Οικονόμου, Ανδράλας, Βίλα, Τσάνης, Κουέβας

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria