Στη διαδικασία της σύνδεσης με το αποχετευτικό δίκτυο βρίσκεται το θέμα των μη συνδεδεμένων οικιών, καταστημάτων και οικοδομών με το δίκτυο, των οποίων τα λύματα καταλήγουν έμμεσα ή άμεσα στην λίμνη της Καστοριάς. - OlaDeka

Στη διαδικασία της σύνδεσης με το αποχετευτικό δίκτυο βρίσκεται το θέμα των μη συνδεδεμένων οικιών, καταστημάτων και οικοδομών με το δίκτυο, των οποίων τα λύματα καταλήγουν έμμεσα ή άμεσα στην λίμνη της Καστοριάς.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γιώργος Πετκανάς, μετά την αυτεπάγγελτη εισαγγελική παρέμβαση, πριν από ένα χρόνο, δόθηκε οδηγία σε στελέχη, τεχνικούς και εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης και προχώρησαν σε ελέγχους, προκειμένου να εντοπίσουν τις οικοδομές που δεν είναι συνδεδεμένες με το αποχετευτικό δίκτυο.
Σημείωσε παράλληλα ότι πρόκειται για έναν αριθμό πολύ μικρότερο από αυτόν που είχε ακουστεί στο παρελθόν, για δεκάδες και όχι για εκατοντάδες οικοδομές που δεν είναι συνδεδεμένες με το αποχετευτικό δίκτυο. Ο έλεγχος έχει ήδη ολοκληρωθεί στις δυο παραλίμνιες ζώνες της Βόρειας και Νότιας παραλίας στην πόλη της Καστοριάς και συνεχίζεται και σε άλλες περιοχές, σύμφωνα με τις οδηγίες της Εισαγγελέως και του Ειρηνοδικείου Καστοριάς.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria