Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Σισέ – Η αποστολή του ΠΑΟ για την Αυστρία - OlaDeka

Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Σισέ – Η αποστολή του ΠΑΟ για την Αυστρία

Την τελευταία προπόνηση με την φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Τζιμπρίλ Σισέ που μέχρι την Δευτέρα θα βρίσκεται στην Ρώμη. 27 παίκτες επέλεξε ο Φερέιρα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κατσουράνης: “Φέτος θα είμαστε πολύ καλύτεροι”.

Μετά την πρωινή προπόνηση στην Παιανία ακολούθησε το γεύμα στο οποίο ο Τζιμπρίλ Σισέ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Το όνομα του 29χρονου φορ δεν βρίσκεται στους 27 που θα πάρει μαζί του ο Φερέιρα στην Αυστρία, καθώς το το αργότερο μέχρι την Δευτέρα θα μεταβεί στη Ρώμη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Λάτσιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν επιφύλασσε εκπλήξεις στην ανακοίνωση της αποστολής. Συγκεκριμένα οι 27 ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι οι: Τζόρβας, Κοτσόλης, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος, Νίνης, Πετρόπουλος, Καραγκούνης, Κλέιτον, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Μαρίνος, Πλεσί, Ιωαννίδης, Βύντρα, Λέτο, Καρνέζης, Μπιέρσμιρ, Φουρλάνος, Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Δημούτσος, Μουν, Λεοντίου, Μπουμσόνγκ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria