Η μπάλα στους έμπειρους - OlaDeka

Η μπάλα στους έμπειρους

Μπολόνι: Περιμένω να βγάλουν εγωισμό οι παίκτες
Στους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ποντάρει ο Λάζλο Μπόλονι, από τους οποίους περιμένει να πάρουν στην πλάτη τους τον «Δικεφάλο του Βορρά» και να τον οδηγήσουν σε σκορ πρόκρισης απέναντι στην Βαλερένγκα αύριο, στην πρώτη κόντρα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. «Περιμένω να βγάλουν εγωισμό οι παίκτες», σημείωσε ο Ρουμάνος τεχνικός.
«Σε αυτό το παιχνίδι υπολογίζω πολύ στην εμπειρία κάποιων παικτών του ΠΑΟΚ και περιμένω και θέλω να δω τις ικανότητές τους και το κίνητρο τους. Πριν έρθω είχα ακούσει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για την ικανότητά τους και τώρα θέλω να το δω και στο γήπεδο. Την Βαλερένγκα την έχω δει, είναι πολύ δυνατή ομάδα, με σταθερότητα, δυναμική και κέντρο που μπορεί να παίξει ψηλά και επιθετικά. Και είναι πολύ δυνατή στις στημένες φάσεις. Πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά».

Για το πόσο έχει εστιάσει στις στημένες φάσεις: «Δουλέψαμε πολύ, ειδικά την τελευταία εβδομάδα, ξέρω ότι δεν πήγαμε καλά τελευταία σε αυτό τον τομέα. Ελπίζω οι παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι. Είναι πράγματα που δεν μπορώ να σας τα δώσω παρά μόνο τους μιλήσω. Σε αυτές τις φάσεις χρειάζεται επιθετικότητα και συγκέντρωση. Να βγάλουν εγωισμό οι παίκτες».

Για το επίπεδο ετοιμότητας των Ίβιτς και Λαζάρ: «Τους υπολογίζω, ξέρω ότι κάποιοι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Δεν μπορώ, όμως, να παίξω με 8 ποδοσφαιριστές. Μιλάω με τον Ιβιτς, αν είναι καλά τον υπολογίζω κανονικά».

Για τις απουσίες που αντιμετωπίζει ο «Δικέφαλος»: «Έχω προβλήματα, δεν έχω όλα τα όπλα μου. Σίγουρα οι παίκτες που αναφέρατε είναι πολύ σημαντικοί και σίγουρα δύο από τους τρεις δεν θα είναι μαζί μας».

Και ειδικά του Κοντρέρας που πρόκειται να πάρει μέρος σε φιλικό που διοργανώνει ο Μέσι: «Ξέρω τον Κοντρέρας από την Σπόρτινγκ. Ξέρω ότι είναι επαγγελματίας και φυσικά είναι λυπηρό που δεν το έχω μαζί μου. Το φιλικό δεν το δίνω ιδιαίτερη σημασία γιατί σε αυτά τα ματς δεν υπάρχει ιδιαίτερη καταπόνηση».

Για το αν επηρεάζει το βαρύ κλίμα μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Όσλο: «Είμαι ένας άνθρωπος που κρατάω επαφή με όλη την Ευρώπη. Αυτό που συνέβη στο Όσλο είναι τραγωδία για όλους. Θέλω να πως εκ μέρους της Θεσσαλονίκης ότι είμαστε δίπλα τους».

Πηγή: sport-fm.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria