Ο Α. Σαμαράς επανέλαβε τις θέσεις του και στην Χ. Κλίντον - OlaDeka

Ο Α. Σαμαράς επανέλαβε τις θέσεις του και στην Χ. Κλίντον

Η ελληνική οικονομία ήταν το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην 45λεπτη συνάντηση του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, που έγινε στον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Όπως είναι γνωστό η κ. Κλίντον επαναλαμβάνει από τότε που έφτασε στην Ελλάδα σε όλους τους τόνους πόσο απαραίτητα είναι το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο για την σωτηρία μας, σε μία στιγμή που η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και της Τρόικας αμφισβητείται όχι μόνο από την συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και από τον ευρωπαϊκό και αμερικανικό Τύπο.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ανέπτυξε στην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ την αντίθεσή του με το Μνημόνιο και παρουσίασε την πρότασή του για τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, (Ζάππειο 2), ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- εξέφρασε την αντίθεση του και στην επιλεκτική χρεοκοπία.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο διευθυντής του γραφείου του, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria