Λοβέρδος : Κόπτεται για τον τουρισμό ενώ βουλιάζει η Υγεία - OlaDeka

Λοβέρδος : Κόπτεται για τον τουρισμό ενώ βουλιάζει η Υγεία

Βολές κατά σύσσωμου του πολιτικού κόσμου εξαπέλυσε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, καλούμενος να σχολιάσει τη μείωση της τουριστικής κίνησης της χώρας, μετά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας .

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι πολιτικοί, τον τελευταίο μήνα, αντί να κάνουν τη δουλειά τους, θωπεύουν και κανακεύουν την πλατεία, γεγονός που συνιστά την επιτομή της χρεοκοπίας του ελληνικού πολιτικού συστήματος.

Σημείωσε ακόμη ότι οι πολιτικοί έφθασαν στο σημείο να φοβούνται τους ανθρώπους και την κοινωνία με αποτέλεσμα τελικά να περιφρονούν το 1/5 των εργαζομένων της χώρας που δουλεύει στον τουρισμό και παράγει το 20% του ΑΕΠ.

Ο Υπουργός Υγείας παρουσιάζεται ως τιμητής των πάντων, ασκώντας κριτική και κατηγορώντας τους άλλους, ενώ ο ίδιος έχει επιδοθεί σε έναν διαρκή αγώνα υποβάθμισης του δημόσιου συστήματος υγείας.

Παράλληλα ισχυρίζεται πως ενδιαφέρεται για την οικονομία της χώρας, υπερασπιζόμενος τους εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού, όταν με τις ενέργειές του συνθλίβει οικονομικά τον υγιή μέχρι σήμερα κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας και εξωθεί στην ανεργία 8.500 οικογένειες.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria