2η FUR EXCELLENCE IN ATHENS: Δυναμική Συνέχεια! - OlaDeka

2η FUR EXCELLENCE IN ATHENS: Δυναμική Συνέχεια!

Με μία επιπλέον μέρα λειτουργίας και υψηλότερους στόχους, η FUR EXCELLENCE IN ATHENS, International Fur Fair ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της δεύτερης διοργάνωσής της για το 2012.
H πολλά υποσχόμενη, Διεθνής Έκθεση Γούνας θα διεξαχθεί από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2012, με διάρκεια τέσσερις ημέρες, έναντι τριών. Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών μετά την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, την ένθερμη ανταπόκριση του κόσμου και το έκδηλο αγοραστικό ενδιαφέρον.

Ως χώρος διεξαγωγής ορίστηκε και πάλι το EXPO ATHENS στην Ανθούσα, με την εκτίμηση ωστόσο ότι αυτή τη φορά η έκθεση θα καταλάβει και τα δύο halls του εκθεσιακού κέντρου συνολικής έκτασης 15000 m2, αφού έντονο είναι το ενδιαφέρον συμμετοχής που εκδηλώθηκε από Έλληνες και ξένους εκθέτες.

Οι υποψήφιοι εκθέτες μπορούν να καταθέτουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Γούνας της Αθήνας, International Fur Fair 2012 από 1 Ιουλίου μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2011 στα γραφεία του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών.

Οι διοργανωτές δεσμεύονται για την πραγματοποίηση άλλης μίας υποδειγματικής διοργάνωσης, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου.

Πηγή: http://www.furfairofathens.com/articles/64

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria