Άγρια δολοφονία με θύμα ένα 18χρονο παιδί - Ο 20χρονος Αλβανός δράστης του έστησε ενέδρα θανάτου, επειδή θίχτηκε για την κοπέλα του στο facebook... - OlaDeka

Άγρια δολοφονία με θύμα ένα 18χρονο παιδί – Ο 20χρονος Αλβανός δράστης του έστησε ενέδρα θανάτου, επειδή θίχτηκε για την κοπέλα του στο facebook…

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε στην Κέρκυρα, το βράδυ της Τετάρτης (20-07-2011) πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της πόλης. Οι δύο παρέες εφήβων από την Αλβανία έκλεισαν ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και
τηλεφωνικής επικοινωνίας, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους με ξύλο, εξαιτίας της διαδικτυακής παρενόχλησης που είχε δεχθεί η κοπέλα ενός εκ των πρωταγωνιστών της φονικής συμπλοκής.

Το δολοφονικό, όπως εξελίχθηκε, ραντεβού ορίστηκε για τις 21:30  το βράδυ της Τετάρτης σε ένα από τα κεντρικά σημεία της Κέρκυρας. Οι δυο παρέες, από τρία άτομα η κάθε μία, έκαναν την εμφάνισή τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, ένας από τους αλλοδαπούς, ηλικίας 20 ετών, άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με έναν 18χρονο συμπατριώτη του, μέλος της άλλης παρέας.

Την παρέα του δράστη αποτελούσε ένας Έλληνας και ένας νεαρός από την Αλβανία, ενώ την παρέα του θύματος ένας συμπατριώτης του και μία νεαρή γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας διερευνώνται.

Πολύ γρήγορα η σωματική συμπλοκή έγινε ένοπλη, όταν ο 20χρονος έβγαλε έναν πτυσσόμενο σουγιά και τραυμάτισε σοβαρά τον 18χρονο. Στη συνέχεια μαζί με έναν ακόμη φίλο του και την κοπέλα τράπηκαν σε φυγή. Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια πολλών κατοίκων και επισκεπτών του νησιού που βρίσκονταν στην πλατεία κάνοντας βόλτα.

Oι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχοντας τα χαρακτηριστικά των μελών της παρέας του δράστη τα ξημερώματα της Πέμπτης εντόπισαν έναν 25χρονο και τον συνέλαβαν ως συνεργό, ενώ ακόμα αναζητείται ο 20χρονος και μία κοπέλα. Παράλληλα σε επιφυλακή βρίσκεται και το Λιμενικό προκειμένου να μην διαφύγει προς την Ηγουμενίτσα ή προς Αλβανία.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι δολοφονία με αρκετές ομοιότητες αυτού της Κέρκυρας είχε συμβεί στις 8 Μαΐου 2010 στο Κορωπί και εξιχνιάστηκε ένα χρόνο αργότερα από τους αξιωματικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής…

Δολοφονία-καρμπόν και πριν από ένα χρόνο…

Ένας 26χρονος από την Αλβανία ζήλευε παθολογικά την πρώην φίλη του, την «Άνι», μια 25χρονη από τη Βουλγαρία, με την οποία θεωρούσε ότι ο 29χρονος Έλληνας είχε ερωτικές σχέσεις μαζί της. Έστησε δολοφονική ενέδρα μέσω Facebook, στον αντίπαλό του.  Έφτιαξε ψεύτικο προφίλ γυναίκας στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να προσελκύσει τον ερωτικό αντίζηλο και να τον παρασύρει σε συνάντηση σε ερημική τοποθεσία για να τον σκοτώσει.

Ο 29χρονος βρέθηκε δολοφονημένος στις 19:15 το απόγευμα της 8ης Μαΐου 2010 στο 40ο χιλιόμετρο της Λ. Αθηνών-Σουνίου στο Κορωπί σε υπαίθριο χώρο κοντά σε γνωστό εστιατόριο, μέσα στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο της δολοφονίας περίμεναν τρεις νεαροί άνδρες, ο 26χρονος από την Αλβανία και δύο ακόμη άτομα.

Μόλις έφθασε ο 29χρονος Έλληνας στο συγκεκριμένο σημείο με το αυτοκίνητό του περιμένοντας να δει μπροστά του την κοπέλα με την οποία συνομιλούσε στο facebook, τον πλησίασε ο 26χρονος και άδειασε ένα πιστόλι πάνω στο κορμί του.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria