Kατά τη 4η ημέρα της δημοπρασίας Μαϊου της ΝΑFA στο Τορόντο του Καναδά . Σάρωσε η Ελλάδα στις αγορές των BlackNAFA δερμάτων!!! - OlaDeka

Kατά τη 4η ημέρα της δημοπρασίας Μαϊου της ΝΑFA στο Τορόντο του Καναδά . Σάρωσε η Ελλάδα στις αγορές των BlackNAFA δερμάτων!!!

Συνεχίζεται η αύξηση τιμών (5-15%) με 100% πωλήσεις

Εντυπωσιακή η αγοραστική συμπεριφορά των Καστοριανών αγοραστών και στα top-lot
Κάτω από εξαιρετικές συνθήκες συνεχίστηκε και η 4 ημέρα της δημοπρασίας Μαϊου της NAFA στο Τορόντο Καναδά, με προσφορά Black Female 217,000, Mahogany Female, 145,000, Demi/Wild Female 220,000, Fisher 8,000, Otter 10,000, Coyote 65,000, Wild Red Fox 24,000, Wild Grey Fox 6,000, Wild Cross, και Silver and Sundry Fox 500 (η δε συνολική προσφορά ήταν 2,6 εκ. δέρματα).

Στην δημοπρασία που είναι η 2η και τελευταία της περιόδου για τη NAFA συμμετέχουν 500 αγοραστές όπου η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Έτσι, ο ισχυρός ανταγωνισμός προκάλεσε και νέα αύξηση τιμών σε όλα τα είδη από 5μέχρι και 15%, ενώ η Ελλάδα ήταν πολύ δυναμική καθώς κυριάρχησε στις αγορές των δερμάτων κορυφαίας ποιότητας τα BLACK NAFA Female, εξασφαλίζοντας μεγάλες ποσότητες δερμάτων.

Ο λόγος που η Ελλάδα πλήρωσε αυξημένες τιμές ήταν το γεγονός ότι όλοι ήθελαν να εξασφαλίσουν τα νέα labels BlackNAFA τα οποία αναφέρουν πλέον και τα ονόματα των εκτροφέων όπως Zimbal, Patrick κ.α..

Ακόμη σημαντικό ενδιαφέρον και αύξηση υπήρξε στην αγορά των Mahogany female καθώς και στα demi/wild Gold.

Πάντως, παρά τη νέα αύξηση τιμών, τα προϊόντα της προσφοράς και κατά την 3η ημέρα της δημοπρασίας έγιναν ανάρπαστα, με πωλήσεις 100%, επιβεβαιώνοντας απόλυτα την εξαιρετική χρονιά που διανύει σε παγκόσμιο επίπεδο ο κλάδος της γούνας.

Οι ακόλουθες εταιρίες με την καταλυτική τους παρουσία συνετέλεσαν στο να εξασφαλισθεί ένα μεγάλο ποσοστό γουνοδερμάτων για την ελληνική παραγωγή :

KAMI FURS του κ. Βογιατζή, Kasapis Bros, EGO Group(Σαλαγιάννης Γιώργος), Δίτσιος Ναούμ, Σιάμος B. – Τσιφλικιώτης A., Siamos Nikos, Soulis Furs, Ηρακλής Καλισθένης, Erton (Κωστόπουλος Πέτρος), Obsession Furs (Παπαγιάννης Στέργιος), Βλαχάκης Κων/νος,Κλετσίdης Γιώργος, Panidis Bros, Langiotis S.A., Βίσκος Ιωάννης & Papadimitriou Iraklis, Tsapas Furs, Ντίσιος Αντώνιος, Μαντζιάρης Nikolaos ,Xatzis Dimitrios κ.α.

Η δημοπρασία ολοκληρώνεται την Πέμπτη 2 Ιουνίου, ενώ το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις προσφορές αγρίων δερμάτων όπως : Lynx Cat, Racoons, Fisher & Beaver

Κυριαρχία της Ελλάδας στα top-lot

Για ακόμη μια φορά στην δημοπρασία της NAFA οι Έλληνες κυριάρχησαν και στα TOP LOTS όπου η εταιρία KASAPIS BROS εξασφάλισε το TOP LOT του Black NAFA males έναντι $850 USD μετά από έντονο συναγωνισμό με άλλες ελληνικές επιχειρήσεις και όχι μόνο !

Να σημειωθεί ότι ήταν το τρίτο συνεχόμενο top-lot στο συγκεκριμένο δημοπρατήριο για τον Νίκο Κασάπη, αφού και πέρσι τον Μαϊο είχε πάρει το… παρθενικό του top-lot BLACK NAFA Female προς 500,00 $, ακολούθησε αυτό του Φεβρουαρίου 2011 lot BLACK NAFA male προς 925,00$.

Aκόμη, ο Νίκος Κασάπης εξασφάλισε και το top-lot Blue Iris Mink — Male was purchased προς 190,00 $. Τα εν λόγω top-lot εξασφάλισε για λογαριασμό του Κασάπη η εταιρεία KAMI FURS, ενώ τα δέρματα του κορυφαίου top-lot ήταν του φαρμαδόρου Patrick Fur Farms.

Η εταιρία SOULIS FURS πήρε το TOP LOT Mahogany females έναντι $190 USD.

Η εταιρία NAUM FURS DUBAI απο την Σιάτιστα πήρε το TOP LOT PASTEL male έναντι $185 USD.

Η εταιρία EGO GROUP S.A πήρε το TOP LOT Mahogany male έναντι $180 USD

Η εταιρία Obsession Furs πήρε το TOP LOT Demi Females έναντι $165 USD

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria