Υπουργοί και βουλευτές αποκλεισμένοι στα σπίτια τους! Ούτε για τσιγάρα δεν βγαίνουν! - OlaDeka

Υπουργοί και βουλευτές αποκλεισμένοι στα σπίτια τους! Ούτε για τσιγάρα δεν βγαίνουν!

Ακυρώνουν εκδηλώσεις και αποφεύγουν τον καφέ σε δημόσιους χώρους! Το φόβο μας να έχετε!

Υπουργοί και βουλευτές ακυρώνουν εκδηλώσεις οι βουλευτές όλων των κόμματων αποφεύγουν τα καφενεία ακόμα και τις λατανίες στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Η βουλή από το μεσημέρι και μετά ερημώνει. Το ίδιο και τα πολιτικά στέκια στην γύρο περιοχή. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης δε θα παραβρεθεί σήμερα σε προγραμματισμένη εκδήλωση στην Αιτωλοακαρνανία, με θέμα την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Στην ίδια εκδήλωση επρόκειτο να παραβρεθεί και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες επίσης δεν θα παραστεί τελικά. Η κατάσταση, φοβούνται οι βουλευτές, θα επιδεινωθεί μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμο τόσο που -όπως σημειώνουν πολλοί βουλευτές ειδικά της περιφέρειας «δεν θα τολμάμε να πάμε στα σπίτια μας στην περιφέρεια θα μένουμε κλεισμένοι στα ξενοδοχεία της Αθήνας».

Η πρόταση του Α. Λοβέρδου να έρθει το θέμα στη βουλή αντιμετωπίστηκε από τους βουλευτές με ειρωνικά σχόλια καθώς είναι φανερό ότι η συζήτηση δεν αποτελεί λύση. Αντίθετα η κόντρα με την αριστερά και οι υψηλοί τόνοι εκτιμούν ότι θα επιδεινώσει το πρόβλημα.

Μπροστά σ αυτή τη κατάσταση δεν είναι λίγοι οι βουλευτές που σε κατ ιδίαν συζητήσεις εμφανίζονται προβληματισμένοι όχι για το πώς θα κατέβουν στις εκλογικές τους περιφέρειες αλλά για το να θα κατέβουν τελικά στις επόμενες εκλογές.

newsbeast

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria