Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΛΕΕΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Γ.ΛΙΑΝΗΣ - OlaDeka

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΛΕΕΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Γ.ΛΙΑΝΗΣ

«Ο ανασχηματισμός θα κριθεί από το αν θα πετύχει ο Βενιζέλος. Αν πετύχει, μπορεί να πλησιάσει το όνειρό του να ηγηθεί της χώρας» επεσήμανε o ανεξαρτητος πλέον βουλευτής Γιώργος Λιάνης, ο οποίος, δήλωσε ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ούτε θα ψηφίσει…
το μεσοπρόθεσμο.

Μιλώντας στον Real Fm, ο κ. Λιάνης ανέφερε πως «μέχρι χθες η ομάδα Βενιζέλου εθεωρείτο ύποπτη για σενάρια συνωμοσίας» και έκανε λόγο για «χαστούκι που δίνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός με την επιλογή αυτή στους δικούς του -που ένας, δύο έγιναν και υπουργοί- που διέδιδαν αυτά τα πράγματα».

Σύμφωνα με τον κ. Λιάνη με τον ανασχηματισμό κρατήθηκαν «βελούδινες ισορροπίες», ενώ για τον νέο υπουργό Οικονομικών τόνισε ότι «αν πετύχει σε αυτή τη δύσκολη στενωπό, μπορεί να πλησιάσει στο όνειρό του. Αν δεν τα καταφέρει, πιστεύω ότι πάλι η Ελλάδα θα επιζήσει, δεν έχω καμία αμφιβολία για το τι θα κάνουμε οι Έλληνες».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Φλώρινας χαρακτήρισε θέμα συνείδησης την ανεξαρτητοποίησή του. «Δεν πιστεύω πια στην οικονομική πολιτική που ακολουθούμε, αποτύχαμε και αναγκαζόμαστε να κρύβουμε την αλήθεια από τον λαό», ενώ όπως ανέφερε, το μεσοπρόθεσμο είναι ένα «πλεχτάρι από οχιές για τον ελληνικό λαό».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria