Έξω ο Γ. Παπακωνσταντίνου σύμφωνα με πληροφορίες,ευρύς ανασχηματισμός - OlaDeka

Έξω ο Γ. Παπακωνσταντίνου σύμφωνα με πληροφορίες,ευρύς ανασχηματισμός

Εκτός του Υπουργείου Οικονομικών αναμένεται να τεθεί ο Γ. Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες γύρω από τον ανασχηματισμό που

θα ανακοινώσει αύριο ο Γ. Παπανδρέου.

Στη θέση του Υπουργού Οικονομικών ακούγονται πολλά ονόματα, όπως αυτό του πρώην αντιπροέδρου της ΕΚΤ Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος χαίρει και την εκτίμηση της Ευρώπης.
Μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με τα άλλα κρίσιμα Υπουργεία, καθώς ο ανασχηματισμός εκτιμάται ότι θα έχει “σαρωτικό” χαρακτήρα.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα πιο ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, με καροτομήσεις υφυπουργών, αλλά και δημιουργία ενός Υπουργείου Προϋπολογισμού, βασισμένο στα ευρωπαϊκά πρότυπα.
Εξίσου μεγάλο ερωτηματικό μπαίνει και για την καρέκλα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, καθώς φαίνεται  ότι ο Θ. Πάγκαλος θα απομακρυνθεί, κάτι που βρισκόταν υπό συζήτηση εδώ και εβδομάδες.
Αναπάντητο μένει το ερώτημα και για τον ρόλο που θα έχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς το όνομά του ακούγεται πολύ τις τελευταίες ώρες για πιο ενεργό συμμετοχή από αυτή που κατείχε έως τώρα.
Επιπλέον, μένει να δούμε και το τι θα κάνει ο πρωθυπουργός με έναν ακόμα Υπουργό, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες, φερόταν να είχε αποφασίσει ακόμα και την παραίτησή του, με τον ρόλο του πυροσβέστη να αναλαμβάνει ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου, παίρνοντάς τον προσωπικά τηλέφωνο!
Ο Δημήτρης Ρέππας δεν αποκλείεται να βρεθεί σε ένα πιο ..επικοινωνιακό πόστο.
σσΟ: Όλα αυτά με επιφύλαξη. ΠΑΣΟΚ είναι αυτό . . . Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει!
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria