ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΤ.... ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - OlaDeka

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΤ…. ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣστη Βουλή:”Τώρα το τι γενικότερα συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας θα το συζητήσουμε και παρουσία του κ. Παπουτσή, ο οποίος αυτή τη στιγμή βεβαίως είναι στο Κέντρο Επιχειρήσεων και πρέπει να συντονίζει μια πολύπλοκη και λεπτή επιχείρηση για να προστατευτούν όλα αυτά τα έννομα αγαθά και κυρίως το έννομο αγαθό της ζωής, αλλά είναι πάρα πολύ λυπηρό να παρακολουθεί κανείς επεισόδια, όπως είναι η πυρπόληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην πλατεία Συντάγματος ή του Κεντρικού καταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην οδό Πανεπιστημίου.”

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Ο Υπουργός Προστασίας του Παρακράτους ΠΑΣΟΚ και της ακροδεξιάς ΕΙΝΑΙ ο ιθύνων νους του Πογκρόμ των ΥΓΕΙΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ και αγανακτισμένων ελλήνων από τις ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ταγμάτων ασφαλείας τα οποία απαρτίζονται από τους Μοντέρνους Γενίτσαρους με την επονομασία ΜΑΤ και οι οποίοι δεν έχουν καμιά σχέση με Έλληνες βεβαίως, αφού η έννοια ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και δη των ΠΟΛΙΤΩΝ είναι ανύπαρκτη στο λεξιλόγιο της φασιστικής ΧΟΥΝΤΑΣ των πολιτικών τους Προϊσταμένων και δη του γλείφτη και κολοτούμπα Παπουτσή που έχει λοβοτομήσει μέρος του εγκεφάλου του για την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ πορεία της Ζωής του …όταν κάποτε ΣΗΚΩΝΕ ΜΙΑ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ!!

ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΘΕΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΒΑΦΤΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ “ΚΑΤΑΤΡΕΞΟΥΜΕ” ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ!!!

Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ « Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ»
Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria