"Η ανάπαυλα των Πολεμιστών του Φωτός". - OlaDeka

“Η ανάπαυλα των Πολεμιστών του Φωτός”.

Θαυμάστε διθυράμβους που έγραφαν πριν λίγα χρόνια τα καθεστωτικά παπαγαλάκια , προσπαθόντας να μας πείσουν ότι ο πανηλίθιος Γιωργάκης ήταν ο ιδανικός ηγέτης, ο άνθρωπος που παράτησε τα μπανάκια του στην Πάρο για να σχεδιάσει την μεγάλη Ελλάδα.
Από κοντά και κάποιοι ηλίθιοι blogger που αναπαρήγαγαν τις παπάρες.
Ακολουθούν μικρά αποσπάσματα από τα κατάπτυστα κείμενα τους…

Πάρος, 16 Αυγούστου 2009, ώρα 9μμ. Η ανάπαυλα των Πολεμιστών του Φωτός.
Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιάννης Ραγκούσης, θυμώνουν με την Ελλάδα της διαφθοράς, της αδιαφάνειας, των σκανδάλων, της σήψης και σχεδιάζουν την Ελλάδα που μας αξίζει.

Δώδεκα μήνες πριν, τον έβλεπα εδώ στην ίδια άκρη του νησιού, να παλεύει με το δημοσκοπικό (παραγινομένο) φάντασμα του Καταλληλότερου. Ξυπνούσε νωρίς το πρωί για να κοντράρει με τα κύματα των στημένων μετρήσεων και τους διαρκείς εκβιασμούς των “σεσημασμένων” νταβατζήδων, η οποίοι με τα ΜΜΕ που ελέγχουν, φρόντιζαν ν απελευθερώνουν κάθε τόσο τα ζιζάνια της αμφισβήτησης στο πρόσωπό του.

“Είμαι αποφασισμένος να συγκρουστώ με τα συμφέροντα. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ούτε μ ενδιαφέρει η εξουσία για την εξουσία. Γεννήθηκα μέσα σ αυτή, έχω ζήσει ξεχωριστές στιγμές στη μέχρι τώρα πορεία μου και δεν μ ενδιαφέρει η δόξα της εξουσίας. Παλεύω και θα παλέψω για να μπουν κανόνες και να υπάρξει εξυγίανση στη πολιτική ζωή του τόπου. Είμαι αποφασισμένος και δεν πρόκειται να καταθέσω τα όπλα με οποιοδήποτε κόστος…”

Αυτά μας είπε ο Γιώργος κι οταν ήλθε η ώρα να τον αποχαιρετήσουμε, νιώθαμε οτι αυτά που λέει τα εννοεί. Διακρίναμε μια ατσάλινη θέληση και αποφασιστικότητα πίσω απ αυτές τις κουβέντες, που όταν τον ακούς….κ.τ.λ.π

Φτου σας ρε φτου σας!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria