Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απειλούν να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο - OlaDeka

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απειλούν να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο

Περισσότεροι από δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν διαμηνύσει, εδώ και δύο εβδομάδες, σε συνεργάτες του πρωθυπουργού ότι είχαν πρόβλημα να ψηφίσουν τις διατάξεις του μεσοπρόθεσμου σχεδίου που αφορούν τις δικές τους κόκκινες γραμμές.
Οι ενστάσεις των περισσότερων αφορούσαν την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ, ενώ κάποιοι έβαλαν περισσότερα ζητήματα.

Το επιτελείο του πρωθυπουργού είχε ανησυχήσει πάρα πολύ, γι’ αυτό και κάποια στιγμή φάνηκε να καταλήγουν ότι θα φέρουν προς ψήφιση το μεσοπρόθεσμο ως ένα άρθρο, προκειμένου να μην έχουν τη δυνατότητα οι «διαμαρτυρόμενοι» να καταψηφίσουν συγκεκριμένες διατάξεις. Το plan Β, συμπεριελάμβανε τη Ν.Δ. Δηλαδή, όπου θα καταψηφίζονταν άρθρα από το ΠΑΣΟΚ, να υπερψηφίζονταν από τη Ν.Δ, αλλά αυτό τους φάνηκε πιο περίπλοκο και με μεγαλύτερο βαθμό ρίσκου.

Οι δέκα που είχαν στείλει το μήνυμα και αρκετοί ακόμα, είχαν σκοπό να μιλήσουν στον ΚΤΕ (κοινοβουλευτικός τομέας ελέγχου) του ΠΑΣΟΚ, βγάζοντας τη δική τους κραυγή αγωνίας. Επειδή το Μαξίμου είχε πολύ έγκυρες πληροφορίες για το τι θα ακουγόταν στον ΚΤΕ, το ανέβαλε, προκειμένου να ζυμωθούν κάποιοι και να χαμηλώσουν τους τόνους τους

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria