Όλγα Τρέμη,η απόλυτη ντομινατρίς φιγούρα της ελληνικής δημοσιογραφίας

Αρχική » Διάφορα » Όλγα Τρέμη,η απόλυτη ντομινατρίς φιγούρα της ελληνικής δημοσιογραφίας

Όλγα Τρέμη
Η Όλγα Τρέμη, το πρόσωπο που λάτρεψαν τα μεσημεριανάδικα όταν έκανε την άκρως επιτυχημένη πλαστική της, φέρεται ως η απόλυτη ντομινατρίς φιγούρα της ελληνικής δημοσιογραφίας. Όχι βέβαια από μόνη της αλλά ως μέρος της «αγίας τριάδας» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, δίπλα στον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Μανώλη Καψή.

Την ώρα που το αξίας χιλιάδων ευρώ Van Cleef περιδέραιο και σύμβολό της πέφτει επιβλητικά στον λαιμό της, η Όλγα μιλάει για περικοπές συντάξεων και απεργιακές κινητοποιήσεις επιπλήττοντας με τον πιο αυστηρό τρόπο όποιον τολμήσει να έχει διαφορετική άποψη από….
την δική της.

Είναι χαρακτηριστικοί οι καυγάδες της με τον Πεταλωτή, τον Ρέππα, τον Τζαβάρα και τον Στυλιανίδη. Η Τρέμη κάνει το λάθος που χαρακτηρίζει εν πολλοίς τους ανθρώπους με έπαρση. Θεωρεί ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια, και μάλιστα σε μια τόσο ασταθή πολιτικά περίοδο που μια απλή φήμη θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και τη χρεοκοπία μιας χώρας. Δεν ξέρουμε κατά πόσο αξιολογούνται εκεί στο Mega οι εκδηλώσεις αγανάκτησης μερίδας πολιτών εναντίον του κεντρικού δελτίου του σταθμού, ξέρουμε μόνο πως είναι πολύ δύσκολη η εποχή για τις βασίλισσες των ειδήσεων.

Από το “Ποντίκι” , μέσω “Σίβυλλα” μοντάζ “Γρέκι”

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια