Μικρές αλλά υπαρκτές ευρωπαϊκές ελπίδες για τον Άρη - OlaDeka

Μικρές αλλά υπαρκτές ευρωπαϊκές ελπίδες για τον Άρη

Οι πληροφορίες ότι υπάρχουν έστω και λίγες ελπίδες για να αγωνιστεί ο Άρης στο Γιουρόπα Λιγκ επιβεβαιώνονται. Και μόνο το γεγονός ότι ο Αχιλλέας Μπέος έχει προφυλακιστεί από μόνο του θα μπορούσε να είναι αρκετό ώστε η ΟΥΕΦΑ να αποβάλλει τον Ολυμπιακό Βόλου…
…Εδώ, όμως, έρχεται η ΕΠΟ, η οποία θα πρέπει να ενημερώσει για τις εξελίξεις την ΟΥΕΦΑ, ώστε να τρέξει το θέμα και να παρθούν μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες οι απαραίτητες αποφάσεις.
Ποιο είναι το λεπτό σημείο; Οι ημερομηνίες αυτή τη στιγμή είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Άρη. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 30 Ιουνίου πρέπει να δηλωθεί η λίστα του Ολυμπιακού Βόλου στην ΟΥΕΦΑ. Μέχρι αύριο, δηλαδή, λογικά θα γνωρίζουμε πολύ σύντομα ποια θα είναι η κατάληξη της ιστορίας.
Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να αναλάβει δράση η ΕΠΟ. Θα το κάνει; Ας μην ξεχνάμε ότι στην περίπτωση του “calciopolis” η ιταλική ομοσπονδία είχε δράσει άμεσα, είχε ζητήσει και πήρε 20ήμερη αναβολή-προθεσμία από την ΟΥΕΦΑ, προκειμένου να δηλώσει τις ομάδες που θα αντικαθιστούσαν τις εμπλεκόμενες στο σκάνδαλο.

πηγή
Related Posts

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria