Ψωμιάδης: Οι υπουργοί έχουν αδερφίστικο τρόπο! και "Δεν πάνε στο διάολο όλοι αυτοί;" - OlaDeka

Ψωμιάδης: Οι υπουργοί έχουν αδερφίστικο τρόπο! και “Δεν πάνε στο διάολο όλοι αυτοί;”

Και τι δεν είπε o Παναγιώτης Ψωμιάδης σε συνέντευξή του στο Ράδιο Γάμμα (94 FM) της Πάτρας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα τεθεί σε αργία από τη Δευτέρα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και των υπουργών της, θεωρώντας ότι παίζεται βρώμικο παιχνίδι με το Μνημόνιο, όπως και με τα εθνικά ζητήματα.

«Η τρόικα να φύγει. Μόνοι μας πρέπει να σώσουμε τη χώρα, αφού αν παίρνουμε κάθε μέρα δανεικά, στο τέλος θα μας πάρουν και τα σώβρακα» ανέφερε, λέγοντας ότι παίζεται βρώμικο παιχνίδι με το Μνημόνιο. Αναφορικά με το αν κινδυνεύει η Ελλάδα να χάσει καποια έκταση, απάντησε με νόημα «αυτήν την ερώτηση να μου την κάνεις μετά από 40 χρόνια». Και στη Μακεδονία και στη Θράκη παίζονται πολύ βρώμικα παιχνίδια.

Θεωρεί ότι ο πρωθυπουργός μέσα στο επόμενο διάστημα θα πάει σε εκλογές αφού «μέσα στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει ένα καμίνι. Πρώτα χρειάζεται η συναίνεση εντός κόμματος και μετά με τα άλλα κόμματα». Πάει με την ίδια συνταγή να εφαρμόσει το νέο φοροεισπρακτικό και φορομπηχτικό Μνημόνιο. Δεν πάνε στο διάολο όλοι αυτοί;» είπε έξαλλος!

«Ένα αναπτυξιακό μέτρο δεν υπάρχει» είπε λέγοντας ότι οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν «αδερφίστικο τρόπο»! «Νομίζουν ότι οι πολιτικοί είναι ημίθεοι, ξεχνώντας ποιοι είμασταν και …
ποιοι θα είμαστε στο μέλλον». «Η μπάλα θα μας πάρει όλους» επεσήμανε. Παράλληλα, ανέφερε ότι σίγουρα το 50% των βουλευτών δε θα εκλεγεί στις επόμενες εκλογές. «Οι άνθρωποι που θέλουν να εφαρμόσουν το Μνημόνιο δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα», είπε. Κατεδαφίζονται οι μικρομεσαίοι, πρόσθεσε. Παράλληλα, τόνισε ότι και η Εκκλησια πρέπει να αναλάβει δράση.

Ο κ. Ψωμιάδης εκτίμησε ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα μπει μπροστά σε μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, μέσα από εκλογές, οι οποίες όπως είπε θα έπρεπε να γίνουν για να αλλάξει η εικόνα, να ηρεμήσει η κοινωνία.

«Όταν θα μιλήσει ο Καραμανλής, κάποιοι θα κρυφτούν» είπε. «Το 2004 έπρεπε να πει αλήθειες στον ελληνικό λαό, να πει ότι χρωστάμε. Εμπιστεύθηκε κάποιους λάθος ανθρώπους. Η κυβέρνηση Καραμανλή, κατά τα άλλα και έργο έκανε και είπε αλήθειες» ανέφερε.

«Να μη γίνεται πρωθυπουργός όποιος δεν έχει δουλέψει» είπε, αναφερόμενος στα πολιτικά τζάκια, θεωρώντας ότι με τις αλλαγές που θα υπάρξουν τα επόμενα χρόνια θα εξαφανιστούν.

Η κρίση θα ξεκινήσει από το φθινόπωρο και μετά είπε θεωρώντας κρίσιμη τη φάση για την Ελλάδα ως την άνοιξη του 2012, επεσήμανε. Είπε, μεταξύ άλλων, ότι διαφωνεί με την εξύβριση όλων των πολιτικών από τους «Αγανακτισμένους» στο Σύνταγμα, αφού θεωρεί σε όλες τις ιδιότητες υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί.

Για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο σχολίασε ότι «όλοι οι επιστήμονες έχουν σκίσει τα πτυχία τους και δεν μπορούν να τον παρακολουθήσουν».

«Με τη δική μου τιμωρία θα λυθούν όλα τα προβλήματα» είπε, ότι υπάρχει ακόμα δρόμος αναφορικά με την υπόθεσή του.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria