ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ! ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ,ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ? Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑΝ...ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΟΥ? - OlaDeka

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ! ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ,ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ? Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑΝ…ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΟΥ?

Την γλύτωσε την τελευταία στιγμή οΑθανασιάδης. Θα έτρωγε περισσότερο ξύλο από τον Χατζηδάκη, αλλά ήταν τυχερός γιατί οι πολίτες δεν ήθελαν να τον χτυπήσουν αλλά να τον αποδοκιμάσουν και να του πετάξουν νερά και γιαούρτια. Τα πρώτα τον έκαναν μούσκεμα. Τα δεύτερα, δεν… 

πέτυχαν τον στόχο τους. Από εκεί που θα γινόταν ήρωας εξελίχθηκε στο τραγικό πρόσωπο της ημέρας…
Πάντως ερωτηματικά εγείρονται για το τι πιέσεις έπιασαν τόπο στις “διαπραγματεύσεις” του βαθέως ΠΑΣΟΚ με τον τσάμπα μάγκα πλούσιο Βολευτή της Κοζάνης…Πόσα δεν ξέρουμε αλλά υποψιαζόμαστε..!
Έναν λυπόμαστε,τον Θόδωρο Καρυπίδη.Κουμπάρο και ένας θεός ξέρει τι άλλο με τον Αθανασιάδη.
Ο …άμεμπτος  επαγγελματίας (έτσι δεν λέει στα τρειλερ των δελτίων του FLASH? : “Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ,ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ !” ) μάλλον δεν θα ξέρει που να κρυφτεί απ την ντροπή για τον κουμπάρο του!
Σίγουρα, Θόδωρε, οι δουλειές είναι δουλειές ,μόνο που καμιά φορά οι γαμημένες είναι τελείως διαφορετικές από την μαχόμενη και αληθινή δημοσιογραφία. Να τον χαίρεστε….

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria