Μαρκόπουλος προς Χρυσοχοϊδη: “Σχεδιάζετε μια χώρα με μισθούς Βουλγαρίας, φόρους Σουηδίας και κοινωνικό κράτος Μαλάουι”

Αρχική » Διάφορα » Μαρκόπουλος προς Χρυσοχοϊδη: “Σχεδιάζετε μια χώρα με μισθούς Βουλγαρίας, φόρους Σουηδίας και κοινωνικό κράτος Μαλάουι”

Για έλλειψε σχεδιασμού αλλά και οράματος στον τομέα της Ανάπτυξης κατηγόρησε τον Μιχ. Χρυσοχοϊδη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος στη Βουλή.
Απαντώντας στον κο. Χρυσοχοϊδη ο οποίος ζήτησε για κόμα μια φορά τη συναίνεση της αντιπολίτευσης, μεταξύ άλλων είπε: “Όσα σχέδια νόμου για την Ανάπτυξη και αν καταθέσετε, δε θα έχετε αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν τρελοί να επενδύσουν σε μια χώρα με τόσο υψηλούς φόρους άμεσους και έμμεσους. Για αυτό δεν έχετε φέρει στη χώρα ούτε 1 ευρώ, ούτε 1 δολάριο, ούτε 1 πετροδολάριο και για να αποκαταστήσετε την ανταγωνιστικότητα, μειώνετε διαρκώς τις κατώτερες αμοιβές του προσωπικού. Σχεδιάζετε μια χώρα με μισθούς Βουλγαρίας, φόρους Σουηδίας και κοινωνικό κράτος Μαλάουι. Για αυτό οι αγανακτισμένοι πολλαπλασιάζονται. Γιατί εσείς οι ίδιοι που κυβερνάτε είστε απελπισμένοι, χωρίς όραμα και χωρίς ελπίδα. Για αυτό σύντομα στη χώρα θα αναζητηθεί νέα ηγεσία”.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια