Ναυάγιο με Γιάχιτς - OlaDeka

Ναυάγιο με Γιάχιτς

Άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή ο Βόσνιος αμυντικός
Και πήρε την αποζημίωση που ήθελε ο Γιάχιτς και αρνήθηκε να φύγει! Δεν μπορούν να το πιστέψουν στην ΑΕΚ αυτό που έγινε με τον Βόσνιο αμυντικό. Η Ένωση ενέδωσε στις απαιτήσεις που είχε ο παίκτης προκειμένου να λύσει τη συνεργασία της μαζί του και αυτός να πάει στην Κύπρο.

Μετά από διαπραγματεύσεις που έγιναν σήμερα με τους διοικούντες την ΑΕΚ και τον παίκτη, η πλευρά της ομάδας αύξησε τοα χρήματα που του έδινε φτάνοντας στο ποσό των 200.000 ευρώ που εκείνος απαιτούσε για να αποχωρήσει.

Ο μάνατζέρ του Βόσνιου του τηλεφώνησε για να τον ενημερώσει, αλλά αυτός τον άφησε με το στόμα ανοικτό. Ο Γιάχιτς ξαφνικά άλλαξε πάλι τις σκέψεις του και ενημέρωσε ότι δεν θέλει να πάει στην Ομόνοια και πως θα αποχωρήσει μόνο εάν βρεθεί ομάδα που του προσφέρει συμβόλαιο με περισσότερες από 700.000 ευρώ ετησίως αλλά και θα αγωνίζεται σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Φυσικά, στην είδηση αυτή, τόσο ο Σταύρος Αδαμίδης, όσο και ο Αρνααρ Γκρέταρσον εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την στάση του παίκτη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η στάση του Γιάχιτς είχε σαν αποτέλεσμα και την απόφαση του μάνατζέρ του στην Ελλάδα να μην τον εκπροσωπεί άλλο.

Πηγή: sport-fm.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria