Κοντά σε Ντελ Γκρόσο ο Ολυμπιακός - OlaDeka

Κοντά σε Ντελ Γκρόσο ο Ολυμπιακός

Το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Εδουάρδο Μαθία στο ξεκίνημα της εβδομάδας φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα, αφού ο Ολυμπιακός κινείται πολύ έντονα στο μεταγραφικό παζάρι.
Την Τετάρτη το απόγευμα υπήρξαν οι πρώτες διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του 31χρονου πορτιέρο Φράνκο Κοστάνσο. οι οποίες ωστόσο δεν πήγαν όπως περίμεναν στον Πειραιά.

Μία ημέρα αργότερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο μάνατζερ του Αργεντινού ζήτησε τον ουρανό με τα άστρα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Την Πέμπτη θα γίνει και δεύτερο καθοριστικό ραντεβού στο οποίο θα ξεκαθαρίσει η απόκτηση ή όχι του πρώην τερματοφύλακα της Βασιλείας.

Τα ευχάριστα πάντως έρχονται στην άμυνα, αφού όπως αναφέρει η “Sportday” ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα από τον Ιταλό αριστερό μπακ/χαφ Κριστιάνο Ντελ Γκρόσο.Μια ζωή στην Ιταλία

Ο 28χρονος άσος αγωνιζόταν τη φετινή σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας με τα χρώματα της Σιένα, η οποία κέρδισε πανηγυρικά την επάνοδο της στο Καμπιονάτο.

Τον ποδοσφαιριστή πρότεινε ο Εδουάρδο Μαθία, ο οποίος έχει εξαιρετική άποψη για το ταλέντο του μιας και όπου πήγε έπαιζε βασικός και αναντικατάστατος. Το καλό στην υπόθεση είναι πως ο Ντελ Γκρόσο έχει μείνει ελεύθερος και ήδη αρκετές ομάδες από την Ιταλία τον “πολιορκούν”.

Στο παρελθόν ο 28χρονος άσος έχει αγωνιστεί σε Κάλιαρι (39 συμμετοχές)και Ζουλιανόβα (131 συμμετοχές), ενώ από το 2008 πήγε στην Σιένα (56 συμμετοχές) με την οποία είχε έναν τραυματισμό τη φετινή σεζόν που τον ταλαιπώρησε.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria