Ο Βιεϊρίνια και οι άλλοι… - OlaDeka

Ο Βιεϊρίνια και οι άλλοι…

Μεταγραφικός… οργασμός για τον Ολυμπιακό, ο οποίος εξετάζει προσεκτικά την ελληνική αγορά, με τον Αντέ Βιεϊρίνια να αποτελεί προτεραιότητα.

Κατά κύριο λόγο, τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τους «ερυθρόλευκους» προέρχονται από την αγορά του εξωτερικού. Οι Πειραιώτες έχουν απλώσει… δίχτυα σε όλη την Ευρώπη, εξετάζοντας περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ενόψει της συμμετοχής τους στους ομίλους του Champions League.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν… γυρίσει την πλάτη τους στην εγχώρια αγορά. Όπως αναφέρει ο «Γαύρος», οι ιθύνοντες τον Ολυμπιακό, θέλουν να κάνουν ένα ή δύο «μπαμ» από την Ελλάδα.
Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει εξαιρετική άποψη για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό και οι Πειραιώτες παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του.
Ωστόσο, ο Βιεϊρίνια δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στο «στόχαστρο» των πρωταθλητών Ελλάδας, μια και οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Βίκτορ Βιτόλο, αλλά και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Ένα ακόμα όνομα που εμφανίζεται ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού είναι αυτό του Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντίνος μπορεί να ανανέωσε πριν από μερικούς μήνες με την ΑΕΚ, ωστόσο εμφανίζεται πολύ κοντά στην αποχώρησή του.
Παράλληλά, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη από τον Άρη, αλλά και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: onsports.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria