Να η Bildeberg: Αρσενικές πόρνες προσέφεραν "υπηρεσίες" σε μέλη του club Bilderberg το σαββατοκύριακο στο St. Moritz! - OlaDeka

Να η Bildeberg: Αρσενικές πόρνες προσέφεραν “υπηρεσίες” σε μέλη του club Bilderberg το σαββατοκύριακο στο St. Moritz!

Παρευρισκόμενα μέλη της λέσχης Bilderberg, φωτογραφήθηκαν ενώ έβγαιναν από το ξενοδοχείο El Paradiso και αφού νωρίτερα είχαν εισέλθει στο ξενοδοχείο αυτό, γκέϊ συνοδοί, που μεταφέρθηκαν εκεί, για να προσφέρουν «τις
ειδικευμένες υπηρεσίες τους»!!!!
Του Paul Watson Ιωσήφ από το St. Moritz, Ελβετία – Για το Infowars
Έπειτα από διάφορες πληροφορίες, ότι άνδρες πόρνες (πούστηδες), είχαν μεταφερθεί σε μια θέση κοντά στο ξενοδοχείο Suvretta, στο οποίο μέλη της λέσχης Bilderberg μαζεύονται (για συνέδριο) στο St Moritz,  μέλη του ελιτίστικο κλαμπ (Bilderberg) αποκάλυψαν σε συζητήσεις τους, ότι στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν, αφήνοντας την πολυτέλεια El Paradiso και έφτιαξαν «παρεούλες» που τις συνδύασαν με επιστροφή πίσω στο ξενοδοχείο!!!!!

Ενδείξεις ότι οι άνδρες πόρνες (πούστηδες) είχαν προγραμματισμένα ραντευού με μέλη της λέσχης Bilderberg, άρχισε να διαδίδεται από χθες το βράδυ, μετά τη συνομιλία μας με μια πηγή που εργάζεται στο μπαρ, σε ένα ξενοδοχείο πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο, κάτω στο δρόμο προς το Suvretta.
Αν και οι πηγές ήσαν εξαιρετικά διστακτικές, στο να παράσχουν στοιχεία από την αρχή, ένας νεαρός ομοφυλόφιλος άνδρας 20 χρονών, μας αποκάλυψε, ότι επρόκειτο να μπει και να πετάξει με ελικόπτερο το πρωί, για το θέρετρο «El Paradiso», για να εξυπηρετήσει μια ομάδα σημαντικών ανθρώπων!!!! Το El Paradiso είναι μια απόδραση στη πολυτέλεια, όπως καυχιέται στον δικτυακό του τόπο, και δίνει πληροφορίες, με το πώς θα παρέχει τις κάθε είδους υπηρεσίες «περιποιήσης» προς τους πελάτες της. Βρίσκεται περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο μέχρι τον στενό ορεινό δρόμο από το ξενοδοχείο Suvretta.
Καθώς η συζήτηση (με τον νεαρό πούστη) προχωρούσε, μας αποκάλυψε ξεκάθαρα, ότι το ατομικό του πρόγραμμα ήταν η δουλειά του και δεν ήταν μόνο για να διεκπεραιώνει τέτοια «δουλειά» ή να για περιμένει (ξαπλωμένος) πάνω σε τραπέζια.
Η πηγή μας είπε, ότι του έχουν καταβάλει τεράστια χρηματικά ποσά για αυτήν την «εργασία» και ότι είχε προσληφθεί για παρόμοιους ρόλους κι’ άλλες φορές πριν από πλούσιους ανθρώπους. Ο άνθρωπος που συζήτησε (μαζί μας), εξήγησε το πώς την τελευταία φορά που του δόθηκε τέτοια ευκαιρία, του έκαναν μια πλήρη σωματική έρευνα πριν από την είσοδό του στο κτίριο, του φόρεσαν έναν λευκό χιτώνα και στη συνέχεια του ψαχούλεψαν ξανά το σώμα. Ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών μπύρας που περιλάμβανε και ένα μικρό σουγιαδάκι κατασχέθηκε προτού να του επιτραπεί η είσοδος.
Ανεξάρτητα από την πηγή μας, άλλοι δημοσιογράφοι, συμπεριλαμβανομένου του Charlie Skelton της Guardian, ανακάλυψε ότι τα μέλη της λέσχης Bilderberg, σχεδιάζουν να επισκεφθούν το El Paradiso, και οι φήμες (για συνευρέσεις) με τις αρσενικές πόρνες (πούστηδες και μπινέδες) συνέχισαν να κυκλοφορούν.
Γύρω στις 13.30 μ.μ. το απόγευμα, εγώ ο ίδιος, ο Aaron Dykes, ο Alexander Benesch της Infokrieg και ο  Jon Scobie της «We Are Change Birmingham’s Infokrieg», προσπαθήσαμε να εντοπίσει το El Paradiso, (αναγκάζοντάς μας) να οδηγάμε κρυφά και ύποπτα στους στενούς ορεινούς δρόμους. Στο δρόμο μας ακολούθησε και μας σταμάτησε η Ελβετική αστυνομία δύο φορές. Τη πρώτη, μας δίνεται η εντολή να εγκαταλείψουμε την περιοχή και στη συνέχεια και πάλι για την είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή, φάγαμε πρόστιμο 100 ελβετικά φράγκα για την παράβαση.
Αν και η περιοχή γύρω από το El Paradiso ήταν γεμάτη από αστυνομικούς, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια βολή (μερικές φωτογραφίες) του κτιρίου από απόσταση.
Λίγες ώρες αργότερα, μέλη της λέσχης Bilderberg, συμπεριλαμβανομένου του Peter Mandelson, τους είδαμε στη να αφήνονουν το El Paradiso και προτιμώντας το δρόμο της επιστροφής μέσω τελεφερίκ προς το ξενοδοχείο Suvretta, που είναι κάτω από το βουνό. Πολυάριθμες φωτογραφίες των μελών της λέσχης Bilderberg, όπως πάρθηκαν στο «περπάτημα» πίσω από το ξενοδοχείο, κατασχέθηκαν και ελπίζουμε να μας τις επιστρέψουν σύντομα.
Δεδομένου ότι η New York Post ανέφερε, ότι κατά τη διάρκεια της συνάθροισης της λέσχης Bilderberg, το 2004 στο άλσος της Βοημίας, στην οποία, ως επί το πλείστον, συμπεριλάμβανε μεταξύ των μελών της, πολλά από τα ίδια τα άτομα που παρακολουθούν (τη φετεινή σύνοδο της λέσχης) Bilderberg, τους είχαν στείλει τον γκέι πορνοστάρ Chad Savage (βλέπε βίτσια Διαμαντοπούλου, βλέπε αχόρταγε Πάγκαλεhttp://chadsavage.com/) για να «προσφέρει τις υπηρεσίες του», εκεί στη moguls πούστικη ελίτ!!!!! 

UPDATE: Οι φωτογραφίες μελών της λέσχης Bilderberg, ενώ βγαίνουν από το «Ελ Paridiso» παρακάτω, παρέχονται από το «We Are Change Switzerland». Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει άμεση απόδειξη ότι κάποιο από αυτά τα άτομα χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες των πούστηδων συνοδών.
Στη ΠΗΓΗ, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σύντομο κλιπ το οποίο λήφθηκε, κατά τη προσπάθειά μας, να εντοπίσουμε το Ελ Paridiso που θα φιλοξενήσει τα μέλη της λέσχης Bilderberg και θα μάθετε πληροφορίες. 
ΠΗΓΗ: http://www.infowars.com/male-prostitutes-service-bilderberg-members-at-elite-summit/

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria