Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς - OlaDeka

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς

Την Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς, η Περιφερειακή Ενότητα, διοργανώνει ημερίδα με θέμα την «Έναρξη του έργου LIFE ARCTOS/KASTORIA. Βελτίωση των προϋποθέσεων συνύπαρξης ανθρώπου-αρκούδας στο Ν. Καστοριάς– Μεταφορά Βέλτιστων Πρακτικών».
Η παρούσα ημερίδα αποτελεί την πρώτη από τις τρεις συναντήσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο του έργου LIFE ARCTOS/KASTORIA. Σκοπός υλοποίησης είναι η ενημέρωση ενδιαφερομένων για την βελτίωση των συνθηκών συνύπαρξης ανθρώπου και αρκούδας στο νομό Καστοριάς καθώς και τις δράσεις οι οποίες αφορούν τόσο στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, όσο και στην ελαχιστοποίηση των ζημιών που προκαλεί η αρκούδα στη φυτική και ζωική παραγωγή.

Στην ημερίδα θα παρευρίσκονται ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς και ο Διευθυντής της ΑΝΚΑΣ, ως εταίροι του έργου Life κάνοντας συνοπτική παρουσίαση του έργου.

Κεντρικοί ομιλητές της ημερίδας θα είναι ο κ. Σπύρος Ψαρούδας, Συντονιστής Έργου LIFE ARCTOS/KASTORIA, o οποίος θα παρουσιάσει αναλυτικά τις δράσεις του έργου, ο Δρ. Γιώργος Μερτζάνης, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΚΑΛΛΙΣΤΩ ο οποίος θα αναφερθεί στα «Αποτελέσματα των Προπαρασκευαστικών Δράσεων Παρακολούθησης της Αρκούδας και στις Προοπτικές Εφαρμογής τους σε Δράσεις Διατήρησης» και η κ. Έφη Γελαστοπούλου, Υπεύθυνη Εθελοντικών Προγραμμάτων ΚΑΛΛΙΣΤΩ η οποία θα μιλήσει για τις «Δράσεις Οικοεθελοντών και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης».

Πηγή:econews

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria