«Όποιος στην κυβέρνηση δεν συμφωνεί να φύγει» - OlaDeka

«Όποιος στην κυβέρνηση δεν συμφωνεί να φύγει»

O Κ. Σκανδαλίδης πιστεύει πως υπάρχει ανάγκη για δομικό ανασχηματισμό
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης, «έριξε το γάντι» σε όποιους υπουργούς πιστεύουν ότι οι συμβιβασμοί της κυβέρνησης ξεπερνούν τα όρια.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής δήλωσε: «Όποιος στην κυβέρνηση δεν συμφωνεί να πάρει το καπελάκι του και να φύγει».

Ακόμα, επεσήμανε: «Προσυπογράψαμε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις που οδήγησαν ως εδώ, συμμετέχουμε εθελοντικά και όχι επειδή κάποιος μας υποχρεώνει, συμβιβαζόμαστε με επιλογές που δεν μας εκφράζουν πάντα αλλά υποτασσόμαστε στη συνολική ανάγκη».

Επιπλέον, χαρακτήρισε γελοίο το γεγονός να ενδιαφέρεται κάποιος για την προσωπική του πορεία, όταν μπορεί να καταστραφεί η χώρα και προειδοποίησε όσους μιλούν πολύ ότι «ο καθένας είναι υπεύθυνος για ό,τι λέει και πράττει. Κυρίως για ό,τι πράττει».

Τέλος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης εξέφρασε την άποψη πως χρειάζεται ανασύνταξη της παράταξης συνολικά κάνοντας λόγο για την ανάγκη ενός δομικού ανασχηματισμού και καταλήγοντας τόνισε πως πρέπει να υιοθετηθεί μια στρατηγική εθνικής συνεννόησης ανεξαρτήτως της απόλυτα αρνητικής στάσης της αντιπολίτευσης στο σύνολό της.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria