Στο μεταξύ Παπανδρέου και Σαμαράς αγωνίζονται για τη διάσωση της χώρας…Απίδια μάντολες! - OlaDeka

Στο μεταξύ Παπανδρέου και Σαμαράς αγωνίζονται για τη διάσωση της χώρας…Απίδια μάντολες!

Ποιο Bilderberg Club, ποια Αθηναική Λέσχη;
Απίδια μάντολες, είναι όλα αυτά μπροστά στον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο Νίκος κατάφερε μέσα σε 20 μέρες να βρεθεί δύο φορές ομοτράπεζος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και μία φορά του

Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης-SATURN, Αντώνη Σαμαρά. 

Με τον Παπανδρέου συνέφαγε σε ταβέρνα της Φιλοθέης και σε σπίτι επιχειρηματία, ιδιοκτήτη φροντιστηρίων.
Με τον Σαμαρά φάγανε θαλασσινά στο «Καστελόριζο» της Νέας Κηφισιάς,  αγαπημένο στέκι και του Γιώργου Τράγκα.
Κάτι τέτοια βλέπει ο Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗκολλητός κι αυτός του Ρίζου Ρίζου με τον οποίο συνυπέγραφαν τα τιμολόγια της χλιδής που ανέδειξε ο Ρακιντζής-και αλυσοδένεται σαν τον Αλμπίνο του «Κώδικα Ντα Βίντσι» στο Σύνταγμα μπας και δεήσει ο πρωθυπουργός και γνωρίσει εκ του σύνεγγυς τη βαρβατίλα του Νεάντερταλ συνδικαλιστικού Πασόκ.
Βέβαια τέτοιου είδους συναντήσεις μόνο ως  επικοινωνιακή προβολή των ταβερνιάρηδων θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και φυσικά σαν απόδειξη της δεσπόζουσας θέσης του Χατζηνικολάου στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.
 Καθότι όταν ο πρωθυπουργός μιας χρεοκοπημένης χώρας, ο αρχηγόςμιας χρεοκοπημένης αντιπολίτευσης –αγωνίζεται ο φίλος μου οΘανάσης Σκορδάς, ο μόνος που ξέρει οικονομικά στη ΝΔ-SATURN να τα βγάλει πέρα με τις τράπεζες-και ο βασικός παρουσιαστής ενός χρεοκοπημένου καναλιού (για το οποίο ο Χατζηνικολάου δεν έχει καμία ευθύνη, για το μόνο που θα μπορούσε να κατηγορηθεί είναι για παράβαση του Κώδικα της Αισθητικής λόγω συνύπαρξης με το δίδυμο του Μπουρναζίου), σε τι συμπέρασμα μπορούν να καταλήξουν οι μπαγάσηδες, πέρα από το αν η Ζέτα Μακρυπούλια είναι σε βάθος ερωτευμένη με τον Μιχ. Χατζηγιάννη κι ο Αλέξης Κωστάλας λατρεύει τα έξυπνα πόδια του Αργύρη;
Φυσικά οι δύο αρχηγοί  έσπευσαν να δώσουν συνεντεύξεις σε “ΕΘΝΟΣ” και “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, ενώ όπου νάναι ο πρωθυπουργός θα μιλήσει και στον φίλο του Νίκο Φελέκη, ο οποίος του προξένεψε τον Ταγματάρχη για την ΕΡΤ.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι τόσο ο Παπανδρέου όσο και ο Σαμαράς, το μόνο στο οποίο ποντάρουν πλέον είναι η επικοινωνιακή διαχείριση και της προσωπικής τους πολιτικής χρεοκοπίας.
Ήθελα να ήξερα αν ο Σαμαράς έχει βγει για φαγητό με τον φίλο μου τον Φαήλο και τον Factora η τα παιδιά τραβάνε κουπί στο βρόντο.
Υ.Γ> Στο μεταξύ Παπανδρέου και Σαμαράς αγωνίζονται για τη διάσωση της χώρας…
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria