Αστραπή Μεσοποταμιάς έδειξε πως δεν...είχε αντίπαλο στη διεκδίκηση της ανόδου και έτσι επέστρεψε πανηγυρικά στη Δ' Εθνική - OlaDeka

Αστραπή Μεσοποταμιάς έδειξε πως δεν…είχε αντίπαλο στη διεκδίκηση της ανόδου και έτσι επέστρεψε πανηγυρικά στη Δ’ Εθνική

Κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας της Α’ Κατηγορίας Καστοριάς…
αέρα. Με απολογισμό 20 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα η Αστραπή Μεσοποταμιάς έδειξε πως δεν…είχε αντίπαλο στη διεκδίκηση της ανόδου και έτσι επέστρεψε πανηγυρικά στη Δ’ Εθνική ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας, που -η αλήθεια είναι ότι- ήταν πολλά για τους «κιτρινόμαυρους».

Οι αριθμοί που τους συνοδεύουν πέραν των όσων αναφέραμε είναι εντυπωσιακοί, αφού τελείωσαν τη φετινή κούρσα έχοντας την κορυφαία επίθεση και την καλύτερη άμυνα (μόλις 19 τέρματα παθητικό). Τα 90 γκολ παραγωγικότητα μεταφράζονται σε 3,4 τέρματα μέσο όρο ανά αγώνα, ενώ προήλθαν από 14 ποδοσφαιριστές, με πρώτο σκόρερ και του πρωταθλήματος τον Χρήστο Βάσκο με 21 γκολ. Από την άλλη τα 19 τέρματα παθητικό συνεπάγονται 71+ στη διαφορά, στατιστικό στοιχείο που αναμφίβολα προκαλεί αίσθηση.
Η Αστραπή Μεσοποταμιάς, πλέον, ετοιμάζεται για τη 17η συμμετοχή της στη Δ’ Εθνική στην 54χρονη ιστορία της, στη διάρκεια της οποίας, σημειωτέον, έχει κατακτήσει 6 τοπικά πρωταθλήματα και εννέα Κύπελλα Καστοριάς.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΤΣΗΣ
sentragoal.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria