Ανεπανάληπτη επιτυχία σημείωσε το Μίνι Τουρνουά Βόλεϊ Κοριτσιών

Αρχική » Διάφορα » Ανεπανάληπτη επιτυχία σημείωσε το Μίνι Τουρνουά Βόλεϊ Κοριτσιών

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το ετήσιο Τουρνουά Μίνι Βόλλεϋ Κοριτσιών που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας την Κυριακή 22 Μαϊου με τη συνδιοργάνωση της Ακαδημίας Βόλλεϋ Καστοριάς –ΕΣΠΕΜ.

Το κλειστό γήπεδο Καστοριάς διαμορφώθηκε κατάλληλα και εξυπηρέτησε εκατοντάδες παιδιά που συμμετείχαν. Από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής έως και τις 14:00 το απόγευμα το γήπεδο ήταν κατάμεστο από τους μικρές αθλήτριες του Μίνι Βόλλεϋ που αγωνίστηκαν με το πάθος κερδίζοντας επάξια τα μετάλλια και τα αναμνηστικά διπλώματα που μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.Συνολικά συμμετείχαν 200 αθλήτ-ριες από τα εξής επτά (7) σωματεία: Ακαδημία Βόλλεϋ Καστοριάς (13 ομάδες), Φιλώτας (7 ομάδες), ΓΣ Κοζάνης (17 0μάδες), ΓΑΣ Μεγ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (5 ομάδες), Αρίων Πτ. (5 ομάδες), ΓΣ Γρεβενών (4 ομάδες), Αριστοτέλης Φλώρινας (8 ομάδες)

Η διοίκηση της Ακαδημίας Βόλλεϋ Καστοριάς συγχαίρει όλες τις μικρές φίλες και λάτρεις του αθλήματος για την συμμετοχή τους ενώ ευχαριστεί και τους θεατές που παρευρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου Καστοριάς εμψυχώνοντας τους αθλητές.

Τέλος, κατά τη διάρκεια των αγώνων ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Χατζησυμεωνίδης βράβευσε την ομάδα παγκορασίδων της Ακαδημίας Καστοριάς για την κατάκτηση της 2ης θέσης της περιφέρειας.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια