Εθνική συννενόηση και προστασία των ασθενέστερων ζήτησε ο Κ.Παπούλιας - Σε εξέλιξη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών - OlaDeka

Εθνική συννενόηση και προστασία των ασθενέστερων ζήτησε ο Κ.Παπούλιας – Σε εξέλιξη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

‘Αρχισε στις 12.38 – ‘Ολο το χρονικό
– To κλίμα μέσα στην αίθουσα – Αγέλαστοι και μουδιασμένοι όλοι
– Τι κρατούσαν Παπανδρέου και Παπαρήγα – ‘Ολα τα σενάρια για την σημερινή σύσκεψη
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Την ανάγκη να επιτευχθεί άμεσα εθνική συνεννόηση για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά την κρίση, επισήμανε, ο Κάρολος Παπούλιας ανοίγοντας τη συζήτηση στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.
Ο κ. Παπούλιας, σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιώντας ξεκάθαρη γλώσσα τόνισε ότι απαιτείται ακόμη να ληφθούν εκείνα τα μέτρα που θα διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή καθώς και να στοχεύουν στην προστασία των οικονομικά αδυνάτων.

Όλοι οι συνεργάτες των αρχηγών παρέμειναν σε διπλανή αίθουσα μαζί, με τους κυρίους Παπακωνσταντίνου και Δρούτσα, οι οποίοι λίγα λεπτά αργότερα από την έναρξη του συμβουλίου, κλήθηκαν να δώσουν διευκρινίσεις και εξηγήσεις για την οικονομική και πολιτική κατάσταση, καθώς και για το κλίμα που υπάρχει στο εξωτερικό για τη χώρα. Λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι αποχώρησαν.

  Μουδιασμένοι και αγέλαστοι οι πολιτικοί αρχηγοί μπήκαν στην αίθουσα. Οι μόνοι που αντάλλαξαν δυο τυπικά λόγια τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες ήταν η κα Παπαρήγα με τον κ.Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός μπήκε στην αίθουσα κρατώντας ένα μαύρο iPad στα χέρια του όπου εκεί προφανώς έχει όλα όσα θέλει να δείξει και να πει.

Το iPad του πρωθυπουργού μπροστά του ανοικτό

‘Ομως κάτοχος iPad είναι και η κα Παπαρήγα γεγονός που ξάφνιασε τον κ.Παπανδρέου

Στην αίθουσα βρίσκονται 4 πρακτικογράφοι οι οποίοι θα αποτυπώσουν λεπτό προς λεπτό όσα θα ειπωθούν. Σε διπλανή αίθουσα βρίσκονται όλοι οι συνεργάτες των αρχηγών.

ΩΡΑ 12.32 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΘΑΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

ΩΡΑ 12.26 ΦΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

ΩΡΑ 12.26 Ο κ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ

ΩΡΑ 12.24 ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ

ΩΡΑ 12.23 Η ΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria