ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΩΘΕΝ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ" - OlaDeka

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: “ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΩΘΕΝ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ”

Αιχμηρός για την παρέμβαση του Όλι Ρεν για συναίνεση στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του στο συνέδριο του Economist. «Δεν χρειαζόμαστε έξωθεν συστάσεις προκειμένου να αντιληφθούμε το αυτονόητο: την ανάγκη για ενότητα και για συναίνεση πολιτική και κοινωνική, διότι μόνο η πολιτική δεν…

επαρκεί», τόνισε. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι η Ελλάδα είναι πρόβλημα της οικονομικής κρίσης, αλλά επισήμανε ότι δεν δικαιολογείται τέτοιο παγκόσμιο ενδιαφέρον για την περίπτωσή της και σημείωσε ότι η χώρα μπορεί να αποτελέσει και μέρος της λύσης.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό πρόβλημα ως ευρωπαϊκό και ζήτησε περαιτέρω χρηματοδότηση της Ελλάδας, υποστήριξη της Frontex και αλλαγές των κανονισμών του Δουβλίνου ΙΙ. Όπως ανέφερε το 80% των μη μόνιμων μεταναστών προς την Ευρωπαϊκή Ένωση περνά από την Ελλάδα.Πρόσθεσε δε ότι η κοινωνία θα πρέπει να τηρεί ενιαία και όχι αντιφατική στάση απέναντι στους μετανάστες.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria