AGRO QUALITY FESTIVAL - OlaDeka

AGRO QUALITY FESTIVAL

Ο Δήμος Ορεστίδος σε συνεργασία με τη Δημοτική επιχείρηση λαϊκής βάσης Αγροτική Καστοριάς Α.Ε. (agroka s.a.) συμμετέχει στην 2η Έκθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας

AGRO QUALITY FESTIVAL 13, 14 & 15 ΜΑΪΟΥ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ(ΠΕΙΡΑΙΩΣ 100, ΓΚΑΖΙ)

Το AgroQualityFestival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, στον κεντρικότερο και πολυσύχναστο χώρο της Αθήνας λίγο πριν το καλοκαίρι, στις 13, 14 και 15 Μαΐου 2011.
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού και ο AGROCERT προχωρούν στην πρώτη στα ελληνικά χρονικά οργανωμένη παρουσίαση των πιστοποιημένων και παραδοσιακών προϊόντων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά σε μια έκθεση.
Δεκάδες παραγωγοί από όλες τις περιοχές της χώρας μας που έχουν πιστοποιήσει τα προϊόντα τους (προιόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ) θα παρουσιαστούν μαζί με παραδοσιακά αγνά προϊόντα της ελληνικής φύσης. Μεταξύ αυτών θα είναι και τα ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ καθώς και παραδοσιακά χειροποίητα προϊόντα του Δήμου μας.
Η περυσινή επιτυχία με την προσέλευση περίπου 15.000 επισκεπτών οδήγησε στην αναβάθμιση της διοργάνωσης με στόχο:
– την ενημέρωση των καταναλωτών για τα πιστοποιημένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά
– την προώθηση της υγιεινής διατροφής και της ασφάλειας του καταναλωτή
– την προτροπή των καταναλωτών στην αγορά ελληνικών πιστοποιημένων προϊόντων προωθώντας την καλλιέργεια καταναλωτικής συνείδησης – Agroκουλτούρα
– την παρουσίαση των εταιριών πιστοποίησης και γεωργικών συμβούλων και του ρόλου τους στην ελληνική αγορά
– την ανάδειξη των προϋποθέσεων και των ελέγχων που οδηγούν στην παραγωγή προϊόντων ανώτερης ποιότητας
Την έκθεση θα επισκεφτούν εκπρόσωποι εμπορικών δικτύων, επαγγελματίες της παραγωγής, των μηχανημάτων, του εξοπλισμού, των νέων τεχνολογιών, της νέας νομοθεσίας, της τυποποίησης, της προώθησης, της υγιεινής, φίλοι της γεύσης και επαγγελματίες της διατροφής.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria