Χατζημαρκάκης: «Οι ηλίθιοι και οι διεφθαρμένοι δεν είναι σε θέση να ανακτήσουν τα 20 δισ. ευρώ που έχει η Ελλάδα σε λογαριασμό στις Βρυξέλλες»! - OlaDeka

Χατζημαρκάκης: «Οι ηλίθιοι και οι διεφθαρμένοι δεν είναι σε θέση να ανακτήσουν τα 20 δισ. ευρώ που έχει η Ελλάδα σε λογαριασμό στις Βρυξέλλες»!

Μπορεί ο ευρωβουλευτής των ελεύθερων δημοκρατών στη Γερμανία (FDP) Γιώργος Χατζημαρκάκης να είναι ελληνικής καταγωγής, παρ’ όλα αυτά δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει «σκληρή γλώσσα» για την κυβέρνηση στην Ελλάδα και τους οικονομικούς χειρισμούς της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε αυτή την εβδομάδα στην εφημερίδα Münchener Runde, ο Χατζημαρκάκης χαρακτήρισε «ανοησία» τα δάνεια δισεκατομμυρίων που δίνονται στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι «η Ελλάδα έχει στις Βρυξέλλες …
20 δισεκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό. Δεν είναι όμως σε θέση, τόσο ηλίθιοι και τόσο διεφθαρμένοι, να ανακτήσουν σωστά αυτά τα χρήματα».

Τα 20 δισ. τα οποία αναφέρει στις δηλώσεις του είναι χρήματα προερχόμενα από την Ε.Ε. για περιφερειακή χρηματοδότηση. Σύμφωνα με τον Χατζημαρκάκη, η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να ανακτήσει τα συγκεκριμένα χρήματα καθώς «χρειάζεται συγχρηματοδότηση και σωστά προγράμματα. Και τα δυο αυτά, δεν είναι σε θέση να τα καταφέρει, αυτή η διεφθαρμένη κυβέρνηση».

Γι’ αυτό το λόγο, ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής προτείνει να αναλάβουν τις σημαντικότερες θέσεις στην κυβέρνηση και τη διαχείριση 200 αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με σκοπό να οδηγήσουν την Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης.
Από iefimerida

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria