ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ OLADEKA (μην αλλάζετε μόνο προέδρους ,αλλάξτε νοοτροπία) - OlaDeka

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ OLADEKA (μην αλλάζετε μόνο προέδρους ,αλλάξτε νοοτροπία)

Σε ότι γράψαμε από τις 12 Απριλίου (πριν μια βδομάδα)  δείτε εδώ : http://oladeka.blogspot.com/2011/04/blog-post_2170.html  επιβεβαιωθήκαμε λέξη προς λέξη
από τον ίδιο τον Η. Καλλισθένη, ο οποίος σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Α.Παραρά είπε τώρα αυτά ακριβώς που εμείς δημοσιεύσαμε πριν μια εβδομάδα.Ήδη στους γουνοποιητικούς κύκλους το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και δεν είναι λίγα αυτά που συζητιούνται.
Κύριοι (και κυρίες) , εκτός όμως από παραγωγή προϊόντος,από διαδικαστικές μεθοδεύσεις και… μαμπέτια θα ασχοληθείτε ποτέ με αυτό που λέγεται επικοινωνιακό μέρος, marketing, brand name?
Θα συνεχίσετε να κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου, και να πέφτετε θύματα του οποιουδήποτε Αθηναίου ή Σαλονικιού κομπογιαννίτη που σας βλέπει κάθε χρόνο 10ετίες τώρα σαν την πιο καλή αρπαχτή, θα αρκείστε σε καρικατούρες επικοινωνιακής στρατηγικής (τι πράμα?) για να ..περάσετε από σειρά και να βγείτε από την υποχρέωση της…εξωστρεφούς πολιτικής,  ή  θα σοβαρευτείτε επιτέλους κάποια στιγμή και θα δώσετε την ανάλογη σοβαρότητα στο κομμάτι της επικοινωνίας που είναι πιο σοβαρό και από το ίδιο το προϊόν σας?
Γιατί προϊόν που κατασκευάζεται και μένει στις αποθήκες ή ξεπουλιέται ή πουλιέται συγκυριακά τώρα και μετά πέφτουμε πάλι σε ύφεση(τη λέξη κρίση την ξέρουμε ανέκαθεν στην Καστοριά) δεν έχει λόγο να υπάρχει,αφού μόνο κύκλους καταστροφής φέρνει σε ανθρώπους ,επιχειρήσεις, οικογένειες, και σε ολόκληρη περιοχή.
Επιτέλους ! Μη βλέπετε μόνο σαν πανηγύρι, χωριατογκλαμουριά και μανεκέν την υπόθεση επικοινωνία !
Φτιάξτε έναν ισχυρό επικοινωνιακό φορέα , και αξιοποιήστε τον. Η Mercedes δεν είχε ποτέ κρίση στην αγορά, η γούνα κάθε τρεις και λίγο.
Έτσι για πλάκα -μιας και πλησιάζουμε στην ημερομηνία διεξαγωγής της 2ης έκθεσης γούνας που διοργανώνεται από Καστοριανούς φέτος, θα σας ιντριγκάρουμε λίγο και θα σας παρακινήσουμε να παρακολουθήσετε παρακάτω 2 video από τα fashion shows μιας εταιρίας που (θα χρησιμοποιήσουμε την εκλαϊκευμένη γλώσσα που ακούγεται σε πολλά από τα πηγαδάκια σας,)   ενώ πουλάει “βρακιά” μοιάζει σε μια υποτιθέμενη σύγκριση ,να καθιστά τη γούνα εκ του επικοινωνιακού αποτελέσματος,  μια απλή πατσαβούρα!
Αντί να αγριέψετε με τον υπερβολικό χαρακτηρισμό, ξυπνήστε και δείτε τι κάνει μια επιχείρηση μόνη της άσχετα αν είναι πολυεθνική(κάποτε δεν ήταν) και τι κάνετε εσείς που είστε ένας ολόκληρος κλάδος με αξιώσεις και πομπώδεις διεκδικήσεις!
ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ! ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!
Καλημέρα σας !   ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :


Αν θέλετε να βάλετε τα κλάματα δείτε και τα άλλα parts των shows και το υπόλοιπο επικοινωνιακό χολυγουντιανό υλικό όπως αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=pdTmPAg-MYY&feature=related στο youtube. Ή αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=tbkdPE0CawU&feature=related ,  και όλα τα άλλα που θα δείτε στα suggestions του youtube.

Με δική σας ευθύνη…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria