Oι σούπερ γυναίκες της μόδας. - OlaDeka

Oι σούπερ γυναίκες της μόδας.

Η Άννα Ντε Λο Ρούσσο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η Fashion Director
at large της Ιαπωνικής Vogue μας κάνει να ανυπομονούμε να δούμε τα ρούχα της κάθε φόρα, καθώς επιμένει να αποδεικνύει ότι η Υψηλή ραπτική, μπορεί να φορεθεί ακόμα και το… καταμεσήμερο! Έχει αποδείξει ότι αγαπάει ιδιαίτερα να ποζάρει στον φακό των streetstyle φωτογράφων και μάλιστα δεν ξεχνάει να ανεβάζει τις φωτογραφίες της και στο δικό της blog! Επισκεπτείτε το, οπωσδήποτε! www.annadellorusso.com/

Η Τζοβάνα Μπατάλια και η Γιασμίν Σιούελ είναι οι δικές μου δύο πιο αγαπημένες στυλίστριες! Η Τζοβάνα είναι Fashion Director των Vogue Gioiello και Vogue Pelle ενώ γράφει και για την αντρική έκδοση της Vogue! Στον ελεύθερό της χρόνο (όταν δεν συχνάζει σε εκθέσεις ζωγραφικής που διοργανώνει ο καλός της Βλαντιμίρ Ρεστόιν-Ρόιτφελντ) καταφέρνει το ακατόρθωτο με τις εμφανίσεις της! Το mix’n’match στην πιο ιταλική chic version του!
Η Γιασμίν Σιούελ από την άλλη είναι πιο…free spirit! Τα σγουρά κοντά μαλλιά της είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες την ζηλεύουν. Εγώ παρόλα αυτά, την θαυμάζω κυρίως για τον τρόπο που φοράει τα παντελόνια αλλά και για την απλότητα των εμφανίσεών της! Call me Casual chic!

 H Μιροσλάβα Μικίμα Ντούμα είναι μόλις 25 χρονών, εργάζεται για την Ρώσικη έκδοση του Harper’s Bazaar και είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες και αγαπημένες «φατσούλες» των streetstyle φωτογράφων! Το στυλ της είναι νεανικό και ροκ αν και η πρόσφατη εγκυμοσύνη της…μας χάρισε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες θηλυκές εμφανίσεις

H Τζούλια Σαρ Ζαμουά πρόσφατα πήρε την θέση της στυλίστριας στο περιοδικό Wonderland! To afro look της σε συνδυασμό με τις ενδιαφέρουσες στυλιστικές της επιλογές την ανέβασαν αμέσως στην λίστα των πιο fashionable παρουσιών! Αν και στα πρώτα βήματα της καριέρας της, η ίδια δηλώνει ότι από μικρή ήθελε να διαφέρει στο σχολείο με τις εμφανίσεις της καθώς και ότι αυτό που της αρέσει περισσότερο είναι να συνδυάζει ετερόκλητα ρούχα όπως κομμάτια από τον Margiela με το αγαπημένο της κασμιρένιο πουλόβερ από το Marks&Spencer!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria