Η Lady Gaga θα ''υποδυθεί'' την Μαρία Μαγδαληνή! - OlaDeka

Η Lady Gaga θα ”υποδυθεί” την Μαρία Μαγδαληνή!

Για ακόμα μία φορά η Lady Gaga προκαλεί αντιδράσεις και σχόλια γύρω από το όνομά της και φουντώνει τα πνεύματα…

Για ακόμα μία φορά η Lady Gaga προκαλεί αντιδράσεις και σχόλια γύρω από το όνομά της και φουντώνει τα πνεύματα… Οι Καθολικοί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η νεαρή τραγουδίστρια θα υποδυθεί τη Μαρία Μαγδαληνή στο νέο βίντεοκλιπ της για το τραγούδι “Judas”! Όχι… Δεν διάβασες λάθως.

Ο Bill Donahue, πρόεδρος του Καθολικού Συνδέμου για τα Θρησκευτικά και Πολιτικά Δικαιωμάτα, ανέφερε ότι το βίντεο είναι ένα ακόμη κόλπο της Gaga. ”Υπάρχουν άνθρωποι με πραγματικό ταλέντο και μετά υπάρχει η Lady Gaga. Θεωρώ την Gaga πραγματικά άσχετη. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που ξέρει για να απογειώνει τις εμφανίσεις της; Χρησιμοποιεί την Καθολική θρησκεία για να βελτιώσει τα βαρετά σόου της. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα, πλησιάζει το Πάσχα και η Μεγάλη εβδομάδα”, είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος!

Και η φυσικά, η Lady Gaga, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη μία τέτοια δήλωση… ”Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι ότι στην δικιά μου γραμμή στέκονται 3.000 άνθρωποι, στην δική σου όμως κανένας. Ποιος θα πάει στην κόλαση λοιπόν; Απλά με θλίβει το γεγονός ότι όλα αυτά τα ακούν και οι θαυμαστές μου. Ξέρω όμως ότι είναι μέρος της δουλειάς μου”, είπε.

Το νέο single της Lady Gaga, με τον τίτλο “Judas”, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου, όπως η ίδια άφησε να εννοηθεί σε βίντεo που ανέβασε στο Twitter της. Μάλιστα, στο απόσμασμα αυτό ακούγεται η ίδια σαν να αφηγείται… και υπάρχουν και σκηνές που μοιάζουν με πρόβες για βίντεο κλιπ.

Δες τα βίντεο:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria