focus στις πιο αξιόλογες συλλογές των πιο αγαπημένων οίκων και σχεδιαστών. - OlaDeka

focus στις πιο αξιόλογες συλλογές των πιο αγαπημένων οίκων και σχεδιαστών.

Dolce & Gabbana

Στο επίκεντρο της συλλογής τους βρίσκεται η Miss Sicily, η βασική τσάντα της σεζόν και μάλιστα
“ντυμένη” σε εξίσου βασικά trends όπως το λεοπάρ και η δαντέλα. Σε αντίστοιχα θηλυκό τόνο (romance VS aggressive chic) και τα παπούτσια, κυρίως chunky ξύλινα τακούνια. Οι χρυσές αλυσίδες με charms ή χωρίς επανέρχονται σαν θέμα στα μπιζού και τα παπούτσια του οίκου.

Diane Von Furstenberg

Τα “φλογερά” ψηλοτάκουνα Fiama και Eva, που δένουν γύρω από τον αστράγαλο, το λαχταριστό minaudiere Lytton και θεσπέσια φουλάρια, κάποια μάλιστα και με αρχαιοελληνικούς μαιάνδρους, είναι τα highlights μιας συλλογής με μάλλον resort σκεπτικό, άρα έντονα καλοκαιρινής.

Fendi

To colorblocking βρίσκεται στην καρδιά αυτής της άκρως ευφάνταστης συλλογής. Ωστόσο, αυτό που αληθινά στέλνει τη Stylista είναι τα τρελά μεν, αλλά και άπειρα stylish ντεγκραντέ γυαλιά ηλίου, που ο σκελετός τους μοιάζει “κομμένος” στη μέση.

Marc by Marc Jacobs

Φλούο αποχρώσεις και ρίγες, δυο μεγάλα trends που ταιριάζουν στο girlie ύφος που διακρίνει γενικά τη συλλογή. Στο γνωστό κι αγαπημένο πνεύμα χαριτωμενιάς, οι έντονες αυτές λεπτομέρειες μπερδεύονται με πιο “γλυκά” στοιχεία, π.χ. φυσικά υλικά (ψάθα, ξύλο).

Max Mara

 Όπως και στην pret-a-porter συλλογή του ιταλικού οίκου, έτσι και στα αξεσουάρ κυριαρχεί μια γενικά μίνιμαλ διάθεση και μια “διχασμένη” παλέτα – από τη μία άσπρο-μαύρο, από την άλλη τρελές έντονες αποχρώσεις. Τόσο το καλύτερο, αφού όλα ταιριάζουν με όλα!

Stella McCartney

 H γνωστή, ανεπιτήδευτη και au naturel θηλυκότητα που χαρακτηρίζει τη σχεδιάστρια μπλέκεται μαζί με ολίγη καλοκαιρινή χαρά της ζωής, άφθονο κίτρινο του ηλιοτρόπιου, prints με φρούτα και άλλα τέτοια ευχάριστα, ευάερα και ευήλια.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria