Χρ. Μουστάκα: "Δεν είμαι το κορίτσι του Κανάκη" - OlaDeka

Χρ. Μουστάκα: “Δεν είμαι το κορίτσι του Κανάκη”

Έξαλλη εμφανίστηκε στην τελευταία συνέντευξη της η Χριστίνα Μουστάκα, κορίτσι του “Ράδιο Αρβύλα”, όταν για πολλοστή φορά της “φόρτωσαν” ερωτική σχέση με τον Αντώνη Κανάκη.

«Καιρός να σταματήσει το παραμυθάκι ότι τα έχω με τον Κανάκη», λέει σε συνέντευξή της η Χριστίνα Μουστάκα στο περιοδικό «Down Town», διαψεύδοντας κατηγορηματικά όλα όσα λέγονται εδώ και μήνες.
Η σέξυ μελαχρινή παρουσιάστρια αποκαλύπτει πώς έχει σχέση, αλλά όχι με τον Αντώνη!
Eξομολογείται μάλιστα πως κάποιος την σταμάτησε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και την ρώτησε… «τι κάνεις Κανάκαινα;». «Δεν ασχολούμαστε καθόλου με όσα γράφονται, ειλικρινά. Εξάλλου, όλος ο ντόρος πιστεύω ότι γίνεται επειδή νομίζουν ότι τα έχουμε. Εγώ τι φταίω όμως;», αναφέρει φανερά ενοχλημένη.
Η Χριστίνα εξομολογείται πως έχει ήδη δεχτεί πρόταση γάμου σε ηλικία 23 ετών! Η πρόταση αυτή όμως απορρίφθηκε αφού θεωρεί πως ήταν πολύ μικρή για κάτι τέτοιο…
Στη συνέντευξη της παραδέχεται ακόμη ότι της κάνουν προτάσεις για γυμνή φωτογράφηση σχεδόν κάθε εβδομάδα αλλά εκείνη αρνείται.
Μιλώντας για τα τηλεοπτικά σχέδια της, η παρουσιάστρια αναφέρει ότι δεν την ενδιαφέρει καμία πρόταση εκτός του «Ράδιο Αρβύλα», στην παρέα του οποίου δεν γνωρίζει αν θα είναι και του χρόνου.
Η ίδια συνεργάζεται εδώ και 4 χρόνια με τον Πάνο Ζήνα στα είδη ένδυσης που έχει, ενώ έχει σπουδάσει αισθητικός.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria