Το προσκλητήριο που έπεσε από τα γέλια… - OlaDeka

Το προσκλητήριο που έπεσε από τα γέλια…

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, στα πλαίσια των πρωτοβουλιών της για εθνική συνεννόηση, έστειλε επιστολή –πρόσκληση σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς,
συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της Ν.Δ. για να παραστούν και να μιλήσουν στην έναρξη του ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στις 27 Μαΐου. «Με δεδομένο ότι έχουμε θέσει ως κεντρικό στόχο της πολιτικής μας να συνεισφέρουμε στην εθνική συνεννόηση και ανεξάρτητα από τις πολιτικές μας διαφορές, επιθυμούμε να έχουμε έναν ανοικτό διάλογο με όλα τα ελληνικά κόμματα για να βρει η χώρα γρήγορη διέξοδο από την κρίση» σημειώνει μεταξύ άλλων στην επιστολή της, προς τους πολιτικούς αρχηγούς η κυρία Μπακογιάννη.

Καλή η αστική ευγένεια, αλλά δεν θέλουμε άλλη συνεννόηση.

Αν τα κόμματα κάνουν ειλικρινή διάλογο θα βγει η χώρα από την κρίση. Τι είδους πολιτική ανάλυση είναι αυτή; Που διδάσκεται; Πρέπει να εγγραφώ οπωσδήποτε γιατί νιώθω ότι έχω μείνει πίσω στην πολιτική θεωρία και στο business administration.

Πάντως αν πάει ο Σαμαράς, προβλέπω το Συνέδριο να κάνει ουρά στη Συγγρού για επανεγγραφή. Άλλωστε οι μεγάλες νίκες είναι πάντα οι εκτός έδρας.

Αν και υπάρχει το ενδεχόμενο η ΝΔ να εκπροσωπηθεί από τον Επίτιμο Πρόεδρο και τον βουλευτή της Β΄ Αθηνών Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δύο τινά συμβαίνουν: είτε η Ντόρα απέκτησε προχωρημένο χιούμορ, είτε προσπαθεί εναγωνίως να ωθήσει τους «αντιπάλους της» να την αναγνωρίσουν ως παράγοντα του πολιτικού βίου.

Το ρεπορτάζ λέει ότι το προσκλητήριο κυκλοφόρησε πρώτα ως ανέκδοτο και έπεσε κάτω από τα γέλια του «κομιστή»

Κι αν θέλει διευρυμένη συμμετοχή γιατί δεν κάνει ένα συνέδριο εξαπτέρυγων, να τα μιλήσουνε, να τα συμφωνήσουνε;

Πως γίνεται ένα πολιτικό κόμμα να θέτει ως κεντρικό στόχο τη συνεννόηση; Απεσταλμένοι του ΟΗΕ είναι, ή διαπραγματευτές; Θέσεις δεν έχει; Ή είναι κι αυτές προς συζήτηση;

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria