ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ : Καστοριά – φίλιππας αλαζόνας. καραβάκια δεμένα. τουρισμός στα χαμένα

Αρχική » Διάφορα » ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ : Καστοριά – φίλιππας αλαζόνας. καραβάκια δεμένα. τουρισμός στα χαμένα

Το παρακάτω κείμενο μας ήρθε με email και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Καστοριά – φίλιππας αλαζόνας. καραβάκια δεμένα. τουρισμός στα χαμένα
Μετά και τα τελευταία γεγονότα για το καραβάκι του χωρίου μου όπως γράφει ο Αντώνης ( όχι το πήρε ο δήμαρχος Καστοριάς στην πόλη όχι ο πετσαλνικος αποφασίζει και
διατάζει φερτω πίσω ) αισθανόμαστε μια ομάδα νέον ανθρώπων να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους γιατί σε αυτόν το τόπο μπουχτίσαμε από την σαπίλα και το κατεστημένο των δικών μας ανθρώπων -πολιτικών. Φίλιππα το αξίωμα που σου δώσαμε δεν βλέπουμε να το χρησιμοποιείς προς όφελος μας αλλά κατάντησες και εσύ να μην νεάζετε για τα προβλήματα μας παρά για να εξυπηρετείς της πολιτ�! �κές σου σκοπιμότητες. Δεν θέλουμε να κάνεις και να φαίνεσαι καλός προς εμάς θέλουμε εδω που φτάσαμε να μην βάζεις το προσωπικό σου συμφέρων πάνω από όλα.
Το καράβι το θέλουμε στο χωριό μας αλλά γνωρίζουμε καλά ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έκανες τίποτα για αυτό. Τόσα χρόνια είδαμε προκοπή που μαλώναμε με τους καστοριανούς για το αν θα αράξει στην Καστοριά? Που ήσουν όταν δεν μπορούσε να δέση εκεί? Περιμένεις με αυτά που κανείς να πλημυρίσει το χωριό από τουρίστες ? Μας έφερες τουρισμό για να μπορεί να δουλέψει? έφερες κανένα έργο στο λατομείο(αγελαδιμ) τόσα χρόνια αυτό το συντηρούσε τώρα που δεν έχει έργα ποιος? Τα παιδιά που δουλεύουν στο καραβάκι και στο λατομείο είναι φίλοι μας – γείτον! ες και απλήρωτη μήνες (μήπως δεν το ξέρεις ) το καραβάκι με το έτσι θέλω να κάτσει στο χωριό ούτε τα έξοδα του δεν βγάζει σχεδόν δεν πατάει κανένας (και αυτή που φωνάζουν και επαναστατούν στο να μην φύγει τους ξέρουμε ,ούτε έναν καφέ δεν έχουν πιει στην καφετέρια του) Με όλα αυτά θα έχει συνέχεια η ιστορία του?

Στην ουσία αν ρωτήσεις κάποιον τι έκανες όλα αυτά τα χρόνια για τους καστοριανούς δεν έχει κάτι να θυμηθεί ένα σοβαρό έργο Βρε αδελφέ επένδυση για το μέλλον μας . (τίποτα ουσίας) φίλιππα σε φάγανε τα αξιώματα. Δεν θέλουμε το κατεστημένο και τη σαπίλα . θέλουμε το καράβι να είναι και στο χωριό μας και στην Καστοριά γιατί έτσι ματσωμένε πολιτικέ θα έχουν και δουλεία η δική μας άνθρωποι και τουρισμό επιπέδου πράγμα που με αυτά που κάνε�! �ς δεν φαίνετε να σε νοιάζει. Ήρθες τελευταία στα καφενεία να μας ρωτήσεις για την δική μας γνώμη ?
θέλουμε δεν θέλουμε στη Καστοριά είναι ο περισσότερος τουρισμός. στο τέλος αφού εμείς οι ίδιοι δεν πατάμε θα λέμε για την κατάντια του φταίει ο δήμαρχος .(και αυτόν μέχρι το τέλος της χρόνιας θα δούμε τι αξίζει)
Τέτοιοι είμαστε για αυτό φτάσαμε εδω που φτάσαμε . Αλλά δεν είσαι μόνο εσύ και οι άλλοι σωτήρες είναι και αυτό το σύστημα με τους δημοσιογράφους του κολου(όχι όλοι ) που έχουμε Καστοριά (που και αυτή το δικό τους παιχνιδάκι κάνουν μπας και βγάλουν κανένα φράγκο με ποιο ευκολία )ο Κώστας έδωσε ο Γιάννης δεν έδωσε άντε Μανωλο να δούμε και εσένα θα δώσεις για να σε αφήσουν ήσυχο.
Εδω που τα λέμε αν ο Αντώνης έκανε ένα γκάλοπ (τόσα κάνει) ποιο θεωρείτε αντικειμενικό και έντιμο δημοσιογράφο σίγουρα θα έβγαινε ….. (τ ζ ο εν )
Γι αυτό καστοριανοί πολιτικοί μου αφήστε το καραβάκι να αρμενίζει και να το χαιρόμαστε εμείς τα παιδιά μας και οι τουρίστες μας γιατί με το άλλο προκοπή δεν βλέπουμε μια και αυτός ο παπουλιδης ότι του πασάρουν παίρνει μα είναι πλοίο αυτό που αγόρασε δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία και την παράδοση της Καστοριάς . (όχι τίποτε άλλο το κατασκεύασε κιόλας ειδικά για την Καστοριά 2πλη η μ@@@@)
Γι αυτό κοιτάτε δήμαρχοι και πολιτικοί να τα βρείτε γιατί για την κατάντια μας εσείς φταίτε και κανείς άλλος (*2).
ΥΓ
2. *καστοριανέ εδώ φταις, 31 χρόνια το ίδιο μα είναι δυνατόν(αλλά να μου πεις ποιον να ψηφίσεις, αυτούς που έβαζε δίπλα του) μέρος του συστήματος όλα τα χρόνια και είδαμε που φτάσαμε σαν χώρα . (δεν ήξερε τι γινόταν )μεγάλη μαγκιά με αυτό γλύτωσε το γιαούρτωμα από τους χωριανούς, με τους υπόλοιπους καστοριανούς τι γίνετε?. (όπως λέει και ο φίλος μου ο Μάκης)
3. το καράβι και στο χωριό και στην Καστοριά.
4. Η μάνα μου είναι από την Ποριά. Το θέλει και αυτή να είναι εκεί.

Κάποιοι χωριανοί σου

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια