Ο Πάγκαλος τα «χώνει» στον Νίκο Παπανδρέου. - OlaDeka

Ο Πάγκαλος τα «χώνει» στον Νίκο Παπανδρέου.

Τα έριξε» τον αδερφό του πρωθυπουργού Νίκο Παπανδρέου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στον Real Fmκαι στον κ. Ν. Χατζηνικολάου.
Αφορμή η κριτική που άσκησε ο αδερφός του πρωθυπουργού (σε άρθρο του στην «Οικονομική Επιθεώρηση») στον υπουργό Οικονομικών, σχετικά με το φορολογικό νομοσχέδιο και την αυστηροποίηση των κυρώσεων.

Μεταξύ άλλων ο κ. Πάγκαλος έπλεξε το εγκώμιο του κ. Παπακωνσταντίνου και υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι είναι «μεγάλη τύχη» που …
η χώρα τον έχει υπουργό Οικονομικών. «Δουλεύει πολύ σκληρά, χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο εξωτερικό, έχει σθεναρό ήθος στην αντιμετώπιση των θεμάτων» τόνισε.

Για τον κ. Ν. Παπανδρέου και τα όσα υποστήριξε στο άρθρο του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε ότι «βεβαίως είναι χρήσιμο να λαμβάνονται υπόψη οι απόψεις οποιουδήποτε».

Συμπλήρωσε επίσης ότι ο καθένας σε αυτό το πλαίσιο, «μπορεί να έχει τις απόψεις του, όπως και ο Ν. Παπανδρέου». Αλλά όπως υποστήριξε ο κ Πάγκαλος, «το γεγονός ότι λέγεται Παπανδρέου και είναι αδερφός του πρωθυπουργού δεν σημαίνει κάποια ιδιάζουσα εξειδίκευση».

Μάλιστα, για τον ίδιο λόγο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επισήμανε ότι ο κ. Ν. Χατζηνικολάου είναι εξάδελφος του… Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαου Χατζηνικολάου, αλλά ανέφερε ότι η συγγένεια αυτή δεν σημαίνει ότι η άποψη του δημοσιογράφου για τα θεολογικά ζητήματα υπερτερεί.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria