Με προσφορά 5 εκ. δερμάτων mink αρχίζει την Παρασκευή η δημοπρασία Απριλίου της Kopenhagen Fur στη Δανία. - OlaDeka

Με προσφορά 5 εκ. δερμάτων mink αρχίζει την Παρασκευή η δημοπρασία Απριλίου της Kopenhagen Fur στη Δανία.

Με τη συμμετοχή να ξεπερνάει τα 600 άτομα αρχίζει την Παρασκευή η 3η δημοπρασία περιόδου της Kopenhagen Fur στη Δανία.

Η συνολική προσφορά περιλαμβάνει 5,060,769 εκ. δέρματα βιζόν, όπου ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι πολύ ισχυρός, καθώς η ζήτηση είναι ιδιαίτερα έντονη, μετά τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα που έχουν προκύψει από τις τρεις Διεθνείς Εκθέσεις Γούνας σε Χονκ-Κονκ, Μιλάνο και Αθήνα. Έτσι, λοιπόν, και σε αυτή τη δημοπρασία, οι πωλήσεις θα αγγίξουν το 100%, ενώ σε ό,τι αφορά τις τιμές, αυτές εκτιμάται να είναι σταθερά ανοδικές, ενώ δεν αποκλείεται σε ορισμένα είδη να σημειωθούν νέες αυξήσεις.

Τέλος, στη δημοπρασία, η επιθεώρηση της οποίας ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή και ολοκληρώνεται αύριο (Πέμπτη), ενώ οι πωλήσεις θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 12 Απριλίου, αναμένεται να συμμετέχουν περίπου 35 Καστοριανοί-Σιατιστινοί αγοραστές.

Στη συνέχεια το καλεντάρι της γούνας περιλαμβάνει τη δημοπρασία του sojuzpushnina στην Αγ. Πετρούπολη Ρωσίας, με την προσφορά SABLE wild 250.000, BLUE FROST 2,240, SQUIRREL 2,000 και ERMINE 2,000.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η 36η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Στο μεταξύ, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η 36η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, η οποία θα πργματοποιηθεί το διάστημα 5-8 Μαϊου, κλείνοντας το… χορό των διεθνών Εκθέσεων Γούνας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία του διοργανωτή Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας”, η συμμετοχή αγγίζει τους 150 εκθέτες και αναμένεται μεγάλος αριθμός εμπορικών επισκεπτών, ενώ ο διορ-γανωτής θα παρουσιάσει και θα διανέμει ένα συλλεκτικό πολυσέλιδο βιβλίο στο οποίο κάνει μια ιστορική αναδρομή με στοιχεία και φωτογραφικό υλικό από τη διοργάνωση των εκθέσεων με την ευκαιρία συμπλήρωσης των 35 χρόνων.

Δημοπρασιών συνέχεια με τη… σκυτάλη να παίρνει η AMERICAN LEGEND

Μία εβδομάδα μετά την Έκθεση Γούνας Καστοριάς, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σιάτλ της Βορ. Αμερικής και συγκεκριμένα στο δημοπρατήριο της AMERICAN LEGEND, το οποίο φημίζεται για την παραγωγή και προσφορά των κορυφαίων δερμάτων στον κόσμο, τα περιζήτητα ΒLACKGLAMA.

Συγκεκριμένα, το διάστημα 15 έως 22 Μαϊου (πωλήσεις 20 με 22), θα πραγματοποιήσει τη 2η και τελευταία δημοπρασία του, προσφέροντας 1,7 εκ. δέρματα, ενώ το διάστημα 23 Μαϊου έως 2 Ιουνίου (πωλήσεις 28 Μαϊου έως 2 Ιουνίου), είναι η σειρά της NAFA στο Τορόντο Καναδά να πραγματοποιήσει και αυτή τη 2η και τελευταία της δημοπρασία στη σεζόν, προσφέροντας 2,6 εκ. δέρματα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria