2o MTV Unplugged Session με τους Goin' Though. - OlaDeka

2o MTV Unplugged Session με τους Goin’ Though.

Θέατρο Χώρα, 29 Μαρτίου. Οι Goin’ Though πλαισιωμένοι από πολύ ατμοσφαιρικό και ζεστό σκηνικό που έφερε αναμνήσεις από τα πλέον κλασσικά MTV Unplugged
του VH1, ερμήνευσαν συνολικά 14 αγαπημένα τους τραγούδια, πειραγμένα, ακουστικά, χωρίς scratch, χωρίς πικ απ, χωρίς λούπες και synths! Οι μεγάλες επιτυχίες των Goin’ Through, Η Πτώση, Αυτή Τη Ζωή, Μπορώ Και Εγώ, Δεν Κάνω Διακοπές, Πόσο Μαλάκας Είσαι ερμηνεύτηκαν ενορχηστρωμένα όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει.

Οι 250 fan του group, που επιλέχθηκαν αποκλειστικά μέσα από διαγωνισμό του WHAT’S UP της COSMOTE, ήταν καθισμένοι οκλαδόν. Οι μουσικοί στις θέσεις τους στη σκηνή με τον DJ Rico να κάθεται μπροστά σε πιάνο με ουρά. Η παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου στην άκρη του σκηνικού. Ο Μιχάλης Παπαθανασίου μπροστά σε Rhodes πιάνο. Ο Νίκος “Nivo” Βουρλιώτης κρατάει το μικρόφωνο καθισμένος σε σκαμπό. Το πιο ανατρεπτικό ακουστικό show που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα ξεκίνησε με τους Goin’ Through και την μεγάλη μουσική τους παρέα να ερμηνεύουν το Ψυχές και το Καλημέρα Ελλάδα.

Οι special guest των Goin’ Through πάνω στη σκηνή ήταν πολλοί. Δίπλα στο Nivo καθισμένος σε σκαμπό ήταν ο Ισορροπιστής για το Γυναίκες – Κάρτα. Αγαπημένοι φίλοι του συγκροτήματος από τα παλιά, το Θηρίο και ο Αλχημιστής ερμήνευσαν το 12 Ακριβώς και το 12 Παρά αντίστοιχα. Γυναικεία νότα στη βραδιά έδωσαν η Ελισάβετ Σπανού που ερμήνευσε το Πολλά Προβλήματα και η Σαββέρια Μαριόλα με το Θυμάμαι – Το τραγούδι μου.

Κάθε τραγούδι και μια ιστορία από το Nivo, ο οποίος ανέφερε πολλές φορές ότι το MTV Unplugged Session με την επιστροφή των Goin’ Through στην Κυψέλη – από όπου ξεκίνησαν τη μουσική τους διαδρομή ως συγκρότημα 17 χρόνια πριν – είναι η πιο σημαντική στιγμή της μέχρι τώρα πορείας τους στις ζωντανές εμφανίσεις και όχι μόνο!

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς για πολλούς καλεσμένους ήταν η μοναδική ερμηνεία του τραγουδιού Γαρύφαλλε. Ο Νίκος “NIVO” Βουρλιώτης έκανε μια ειδική αναφορά στον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο και με τη συμμετοχή του διακεκριμένου σαξοφωνίστα Φίλιππου Τσεμπερούλη, ερμήνευσε ζωντανά για πρώτη φορά επτά χρόνια μετά το θάνατο του Βλάσση τη μεγάλη επιτυχία που είχαν διασκευάσει μαζί όταν ήταν εν ζωή! Φυσικό ήταν ο Nivo να μην καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυα του στο πολύ δυνατό χειροκρότημα του κοινού όταν τελείωσε το τραγούδι.

Το MTV Unplugged session παρέα με το What’s Up της COSMOTE έκλεισε με το Θέλω να Γυρίσω στα Παλιά με μια συγκλονιστική ερμηνεία από τον Stan στο ρεφρέν και το Νίκο Βουρλιώτη και το Μιχάλη Παπαθανασίου εμφανώς συγκινημένους.

Στις VIP θέσεις από νωρίς κατέφθασαν διάσημοι φίλοι του MTV και των Goin’ Through. Το Unplugged Session απόλαυσαν ανάμεσα σε άλλους οι Λάκης Γαβαλας, Νάντια Νικολαΐδη με την κόρη της Φωτεινή Βλαχάκη, Αναστασία Τσουρεκά, Γιώργος Λυκιαρδόπουλος μαζί με τη σύζυγό του Κατερίνα Λάγγη-Λυκιαρδοπούλου, Χρήστος Χατζηνάσιος, Δήμος Αναστασιάδης, Κατερίνα Στικούδη, τα Κόκκινα Χαλιά και πολλοί άλλοι.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria